Thermal Copier Alternatieven

Thermal Copier Alternatieven


Kopieerapparaten worden gebruikt om bulk exemplaren van één document. Naarmate de technologie is verbeterd, zo heeft het kopieerproces. Thermische kopieerapparaten maakt gebruik van een selectieve verwarming proces om beelden op delen van papier die warmte ontvangen produceren. Er zijn verscheidene alternatieven voor thermische kopieerapparaten echter. De meeste alternatieven gebruik van verschillende soorten technologie om meerdere kopieën te maken.

digitale kopieerapparaten

Digitale kopieerapparaten, voor het eerst ontwikkeld in de jaren 1980, waren een technologische innovatie van eerdere analoge copiers. Digitale kopieerapparaten ondergaan het elektronisch proces van digitaal kopiëren van documenten als afbeeldingen. Deze kopieerapparaten produceren scherper en schoner recreaties van documenten dan thermische kopieerapparaten. Bovendien, digitale kopieerapparaten een veel groter productievolume en een snellere productie van het oorspronkelijke bestand in kopieën. Met een kleiner aantal bewegende delen dan een thermische copier, digitale kopieerapparaten veel makkelijker te onderhouden, met minder mechanische storingen.

laser Copiers

Een laser kopieermachine is een model dat dezelfde druktechnieken gebruikt als laserprinter stukken te vermenigvuldigen. Het drukproces omvat het scannen van een laserstraal over de interne trommel het kopieerapparaat. Afbeeldingen en tekst worden afgedrukt op het papier, en vrijgegeven. Lasercopiers gebruiken toner in plaats van inkt. Dit wordt gezien als een verbetering van inkjetprinters en kopieerapparaten. Laser kopieerapparaten produceren documenten met een hogere resolutie, zonder papier vegen. Laser kopieerapparaten produceren documenten sneller dan thermische kopieerapparaten en minder kosten voor het beheer van de tijd.

netwerk-copiers

Netwerk copiers maken fotokopieën rechtstreeks vanaf een desktop computer. Met behulp van one kunt u kopieën te maken zonder in dezelfde ruimte als het netwerk copier. De meeste netwerk kopieerapparaten zijn ingesteld in kantoren, met meerdere computers aangesloten op hen. De meeste netwerk copiers hun documenten af ​​te drukken digitaal. exemplaren Andere netwerk-copier-modellen met behulp van lasertechnologie. Netwerk kopieerapparaten zijn vaak ook multifunctioneel. Zo kunnen de meeste netwerk copiers ook faxen verzenden en ontvangen, documenten sturen naar andere computer op het netwerk en scan beelden.