Hoe kan ik een screensaver op Xubuntu aanpassen

Hoe kan ik een screensaver op Xubuntu aanpassen


Als onderdeel van de Xubuntu Operating System, heb je dezelfde functies, maar met een lichtere platform, dat Ubuntu users doen. Xubuntu is een goede keuze te gebruiken op vele oudere systemen die werken op een lagere RAM. Het laat je de snelheid te ervaren zonder verlies van animatiefilms, zoals een driedimensionale screensaver. Bijvoorbeeld, je bent in staat om de achtergrond te veranderen en foto's toevoegen aan de screensaver of de achtergrond afbeelding personaliseren.

instructies

1 Klik op het tabblad "Systeem" en vervolgens het tabblad "Preference" en scroll naar beneden om te klikken op de optie "Screen-saver".

2 Kies de schermbeveiliging die u wilt van de opties op de linkerkant van het dialoogvenster dat verschijnt. U kunt uw keuzes te bekijken voordat waardoor ze definitief door te klikken op de knop "Preview" aan het einde van de lijst.

3 Stel het tijdschema voor de screensaver te activeren. U kunt kiezen tussen 1 minuut tot 2 uur. Klik op het vak met de tekst "Activeren screen-saver als de computer niet actief is."

4 Klik op de volgende optie aan "lock-scherm wanneer de schermbeveiliging actief is," als dit uw voorkeur. Deze optie is goed als je meer dan één persoon die de computer gebruikt te hebben.

5 Voeg persoonlijke foto als screensaver, door te kiezen voor de "Foto's" optie. Als u nog niet hebt ingesteld een foto map gewijd aan uw screensaver, kunt u dat nu of voordat u begint te doen.

6 Ga naar je foto's menu, en maak een nieuwe map en noem het 'screen saver. " Sleep de foto's die u wilt gebruiken, op te slaan en sluit.

7 Activeer de functie Compiz onder het tabblad Systeem en vervolgens het tabblad Voorkeuren, zodat u de instellingen voor uw desktop of laptop omgeving kan aanpassen als u wilt dat de driedimensionale screensavers te genieten.