Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox

Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Mozilla Firefox is een populaire gratis web browser gebruikt door veel in plaats van Internet Explorer. Het heeft vele unieke eigenschappen en stelt u in staat om de look en feel van uw browser aan te passen. Het is gemakkelijk om meerdere thema's installeren en ze veranderen wanneer je stemming bij u past.

instructies

1 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Zet de computer aan en start het internet en Mozilla Firefox. Navigeer naar TOOLS / ADD-ONS menu. Dit zal het scherm add-ons te geven. U zult de EXTENSIONS uitzicht te zien. Klik op het tabblad Thema's om de beschikbare thema's te zien. Je ziet alleen de standaard thema geïnstalleerd. Klik op de GET THEMA koppelen aan de onderkant van het menu.

2 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Een nieuw tabblad geopend met de pagina's. Blader door de lijst om de extensie die u wilt toevoegen vinden

3 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Zodra u een thema hebt geselecteerd, klikt u op de titel tekst aan het thema dat u gekozen downloaden.

4 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Door te klikken op de titel brengt u naar dat thema download pagina. U kunt lezen over het thema en vervolgens downloaden door te klikken op de knop Nu installeren.

5 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Na het klikken op de knop Nu installeren, zal een nieuw klein venster te openen verstrekken van een aantal waarschuwingen en geven u een laatste kans om af te sluiten of te installeren. Klik op Installeren

6 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Na de installatie, zal een nieuw venster openen aankondiging van succes en zodat u klikken om Firefox opnieuw op te starten. Na het herstarten, zal Firefox u terug naar het menu thema's waar u zult zien uw nieuwe thema wordt weergegeven in de lijst te nemen.

7 Hoe maak je een thema in Mozilla Firefox


Selecteer het nieuwe thema en klik in te schakelen. Herstart Firefox en uw browser zal worden aangepast met uw nieuwe thema selectie.

Hints

  • Installeer een aantal thema's in een keer, ze nemen weinig ruimte in beslag en de kans groot dat je genoeg van ze snel.
  • Veel thema's lijken koel op het eerste, maar een groot deel van de sterkere kleuren te bevorderen vermoeide ogen. selecteert thema's die u kunt leven.