Hoe kan ik een ISO-bestand naar EXE-bestand te veranderen

Het veranderen van een ISO-bestand naar een EXE is echt een proces van 'montage' het imago van uw ISO schijf un-archivering of om een ​​PC-compatibel formaat. Zo kan je een ISO image-bestand met een programma dat u nodig hebt om op uw computer te hebben. Als uw systeem komt niet met software die het imago van uw ISO komt te hangen, moet u een downloaden van het internet. Keuzes zijn onder andere programma's zoals Gizmo (freeware), Daemon Tools (gratis proefversie), en MagicDisc ISO (gratis proefversie) - die allemaal kunt u gemakkelijk open je ISO-bestanden, evenals bewerken inhoud van uw ISO-bestand zonder VN-archivering hen .

instructies

Gizmo ISO Conversion

1 Start uw webbrowser en direct aan de belangrijkste website Gizmo's. Download en installeer de software gratis. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en uitvoeren van het programma, waarin u het menu "Village Manager" zal treden.

2 Selecteer de "Mount Beelden naar een Gizmo Virtual Device" optie in het venster "Village Manager".

3 Controleer uw scherm "Virtual Drives" om ervoor te zorgen dat u de bestuurder van het programma door het controleren van uw status aan de onderkant rechterkant van de pagina geplaatst. Als het zegt "Niet geïnstalleerd", klikt u op de knop 'Installeren'.

4 Klik met de rechtermuisknop ISO pictogram en kies "Mount." Wacht tot het proces te voltooien. Un-mount uw ISO door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer "Unmount." (Zorg ervoor dat u geen programma's zijn een van de ISO inhoud hardlopen of uw computer zal niet toestaan ​​dat u de ISO ontkoppelen.)

Daemon Tools

5 Download en installeer een gratis proefversie van Daemon Tools, of de aankoop van de software. Start het programma, zorg ervoor dat het programma wordt uitgevoerd vanaf de Windows Task Panel in de rechtsonder in uw scherm.

6 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Daemon Tools in de Windows Task Panel en houd uw muis over de pijl "Virtual CD / DVD-ROM". Kies de "Device ..." sub-menu en klik op 'Mount Image'.

7 Zoek je ISO-bestand in het pop-up scherm Windows Verkenner en klik op 'Openen'. Kies "Run start.exe" naar een programma van uw ISO, of druk op "Open Map to View Files" om de inhoud van uw ISO herzien.

8 Wacht tot uw computer te voltooien het openen van uw ISO.

Ontkoppel de ISO door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram "Daemon Tools" in de Windows Task Panel en het selecteren van "Unmount Image."

MagicDisc

9 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram MagicDisc na het uitvoeren van door het downloaden en installeren proces. Selecteer de "No Media" optie in het "Virtual CD / DVD-ROM" sub-menu.

10 Klik op 'Mount. " Blader door je scherm Windows Verkenner te vinden en markeer uw ISO-bestand.

11 Druk op "OK" om te beginnen met de montage van uw ISO. Ontkoppel het bestand na de computer wordt gedaan door met de rechtermuisknop te klikken op uw ISO-bestand en te kiezen voor "Unmount."