Hoe maak je een Proxy Server voor Outlook configureren

Hoe maak je een Proxy Server voor Outlook configureren


Als uw Outlook-client is geconfigureerd voor een bedrijfs- of interne Exchange-server, moet u het opzetten van een proxy-server in de Outlook-instellingen om e-mail op te halen tijdens de reis of van thuis uit. Exchange wordt geleverd met een service genaamd "Outlook Anywhere," zodat gebruikers in staat zijn om hun e-mail via een web-verbinding die een proxy-server gebruikt te halen. De Outlook-client gebruikt de proxyserver-instellingen in Internet Explorer is geconfigureerd, zodat het configureren van de webbrowser met een proxy-server wordt de Outlook-client.

instructies

1 Open Internet Explorer. Klik op "Tools" en vervolgens op "Internet-opties." Dit opent een nieuw venster waarin u de opties voor IE en Outlook, met inbegrip van de instellingen van de proxy-server in te stellen.

2 Klik op het tabblad "Verbindingen". In dit venster, klikt u op "LAN-instellingen." Dit opent een nieuw venster waarin u de proxy-server kunt instellen.

3 Selecteer "Gebruik een proxy server voor uw LAN" en voer het adres van de corporate server. Deze server adres wordt geleverd door uw netwerkbeheerder of hosting service. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

4 Sluit Internet Explorer en Outlook geopend. U kunt nu uw e-mail op te halen met behulp van een proxyserver voor Outlook.