Hoe naar films met QuickTime Maak

Tijd doorbrengen met familie en vrienden kunnen een aantal van de meest onbetaalbare momenten in ons leven zijn. Het vastleggen van die momenten te creëren herinneringen die zal duren voor de komende generaties en stelt u in staat om te genieten en te delen met anderen. Volg de onderstaande stappen en maak je eigen film met QuickTime.

instructies

Hoe naar films met QuickTime Maak

1 Kies de foto's, diavoorstelling of album die u in uw film wilt opnemen.

2 Selecteer "File" en vervolgens "Export"

3 Op basis van de optie die u hebt gekozen in stap 1, vindt u een van de volgende doen. a) Als u koos voor "Slideshow" - Noem je film, opslaan in een bestand dat is goed bereikbaar, Bepaal de grootte en klik op 'Export'. b) Als u koos voor "Individuele foto's", of "Album" - aan de bovenkant ziet u "Export Foto's"; vanaf daar de optie "QuickTime" knop, ga dan naar de volgende stappen.

4 Verbeter uw film door het veranderen van een paar opties en het toevoegen van een persoonlijk tintje. Het bepalen van de afmetingen van uw films en de beeldkwaliteit. Voeg uw eigen speciaal tintje door het selecteren van een achtergrondkleur voor uw film, simpelweg door te klikken op de "Color" knop. Een voorbeeld van uw kleur door te klikken op de "Preview" optie, dan "Select." muziek toevoegen aan uw film kan helpen om uw foto's tot leven. Volg de onderstaande stappen om muziek toe te voegen: a) Selecteer de muziek wilt gebruiken door te klikken op "Open File" (vindt u dit op het menu "Bestand" te vinden). Vervolgens uit het menu "Edit", kies "Alles selecteren." Vervolgens in het menu "Edit", selecteer "Copy" (dit kopieert de volledige lied). Uit het menu "Edit", kies "Aan film toevoegen" in het menu "Bestand" klik "Save As", voer de naam van de film en sla.

5 Klik op "Export"

6 Naam voor je film en kies waar u het wilt opslaan.

7 Klik op "Opslaan" om uw film op te slaan

Hints

  • Openen vanuit QuickTime Player of een andere toepassing die QuickTime ondersteunt.
  • Zorg ervoor dat de muziek voor de film laatste gedurende het is duur (zorg ervoor dat het niet te lang of te kort).
  • Voor elke foto, vergeet niet om de "weergaveduur" (hoe lang je wilt dat de foto om te verblijven op het scherm) in te stellen.