Hoe kan ik Problemen Mijn Toshiba laptop die Can not Read My SDHC 8GB geheugenkaart?

Hoe kan ik Problemen Mijn Toshiba laptop die Can not Read My SDHC 8GB geheugenkaart?


Secure Digital High Capacity (SDHC) geheugenkaarten verwijzen naar een SD-kaarten die 4 GB of groter zijn. De verpakking op vele SDHC-kaarten heeft alleen betrekking op hen als SD-kaarten, die kunnen leiden u ten onrechte geloven dat ze compatibel zijn met uw Toshiba-laptop zijn. Als u een nieuwer model laptop, maar je waarschijnlijk al SDHC-compatibiliteit. Als u een ouder model Toshiba, kunt u in staat om het probleem te verhelpen met een gratis software te downloaden.

instructies

1 Verwijder de kaart uit uw Toshiba laptop en inspecteer de metalen connectoren. Als u vuil of puin te zien, maak het schoon met een niet pluizende zachte doek. Als je ziet roest of corrosie, kan de kaart niet worden hersteld.

2 Steek de SDHC-kaart in uw Toshiba laptop kaartlezer, te drukken op zijn plaats totdat u een klik hoort. Als de kaart niet wordt herkend, verwijdert u het en plaats deze opnieuw.

3 Controleer de gebruiksaanwijzing van uw Toshiba laptop en erachter te komen of uw kaartlezer is compatibel met SDHC-kaarten. Als het niet, download dan de SDHC-update van de Microsoft-website (zie bronnen). Start de computer zodra de update is voltooid en plaats uw kaart. Als het dan nog niet werkt, ga dan naar stap 4.

4 Plaats de kaart in SDHC-compatibele kaartlezer andere computer. Klik op de Windows "Start" knop en klik op "Computer." Zoek uw 8GB SDHC kaart onder "Stations met verwisselbaar medium." Als het niet wordt weergegeven, is de kaart waarschijnlijk beschadigd zijn onherstelbaar. Als het lijkt, klik met de rechtermuisknop en kies "Format." Kies "FAT32" uit het drop-down menu en klik op "Start." Wacht tot het formatteren te voltooien, klikt u vervolgens op het pictogram "Hardware veilig verwijderen" in de taakbalk. Kies uw SDHC-kaart en klik op "Stop", dan is de kaart uit te werpen als daarom wordt gevraagd. Plaats de kaart in uw Toshiba laptop kaartlezer en voor het kijken onder "Stations met verwisselbaar medium."

Hints

  • Formatteren van de SDHC-kaart worden alle gegevens die u op het hebt opgeslagen gewist.