Hoe om items die zijn verwijderd uit de prullenbak terugzetten

Het legen van de prullenbak van de prullenbak kan rampzalig zijn als je per ongeluk verwijderde bestanden die je nodig had. Hoewel er geen ingebouwde besturingssysteem instrumenten bestaan ​​om deze verwijderde items te herstellen, kunnen hulpprogramma's van derden worden gebruikt om de bestanden terug te krijgen. Hulpprogramma's van derden, zoals Recuva uit Piriform, kunt u op uw harde schijf scannen en bestanden die je dacht waren permanent verwijderd herstellen.

instructies

gebruik FreeUndelete

1 Ga naar Recoveronix's Office Recovery website homepage. (Zie Resources.) Scroll naar beneden naar de sectie FreeUndelete en klik op "Download FreeUndelete.exe."

2 Sla het bestand op uw computer. Open de "exe" bestand en volg de aanwijzingen op het scherm om FreeUndelete installeren.

3 Open FreeUndelete. Klik op "To Undelete geselecteerde bestanden" sectie "Browse" naast het en selecteer een map waarin u wilt herstelde bestanden verzonden.

4 Klik op de stationsletter in de linker kolom waarop u wilt zoeken naar de verwijderde prullenbak bestanden. Klik op "Scan".

5 Dubbelklik op de prullenbak map uit de lijst met mappen gevonden van de scan.

6 Typ de bestandsextensie van het bestand dat u wilt zoeken in het "Gevonden bestanden Filter" box. Of klik op de kolom "Type" om de resultaten op bestandstype te organiseren. Kijk naar de "Date Modified" of "Gemaakt" kolommen te helpen lokaliseren het bestand.

7 Klik op de naam van een bestand dat u wilt herstellen. Klik op "Undelete" en wacht tot het programma om uw bestand te herstellen.

Gebruik PC Inspector

8 Ga naar PC Inspector website Convar's. (Zie Resources.)

9 Klik op de gele "Download hier" knop. Klik op "Accepteren". Sla het bestand op uw computer. Open het gedownloade "exe" bestand en klik op 'Uitvoeren'. Volg de aanwijzingen op het scherm om PC Inspector te installeren.

10 Open de PC Inspector programma. Klik op de "Recover verwijderde bestanden" knop. Klik op het tabblad "logisch station" en selecteer het station waarop het verwijderde bestand bestaat. Klik op de knop 'Voorbeeld'.

11 Klik op de prullenbak map in de linkerkolom. Klik op de "Type", "Size" of "Name" kolommen om de verwijderde bestanden te sorteren. Klik op de "Find Files" knop en typ de naam of de bestandsextensie in het vak "Naam" om te zoeken naar het verwijderde bestand.

12 Klik op de naam van het verwijderde bestand dat u wilt herstellen. Klik op het menu "Object" en selecteer "Opslaan in." Klik op de naam van een map waarin u het bestand wilt herstellen. Klik op het vinkje groen naar het verwijderde bestand te herstellen.

Gebruik Recuva door Piriform

13 Ga naar de website Piriform bedrijf. (Zie Resources.) Klik op "Producten." Klik op "Download" in het hoofdstuk Recuva. Klik op "Download from Piriform" op de volgende pagina en sla het bestand op uw computer.

14 Open het gedownloade "exe" bestand. Klik op "Run" en volg de aanwijzingen om Recuva te installeren. Selecteer de "Run Recuva" in en klik op "Finish" om automatisch het programma te laden.

15 Klik op "Next" in het Recuva Wizard. Selecteer het bestand type dat u hebt verwijderd uit de prullenbak. Of klik op "Andere" als u Recuva om alle verwijderde bestanden weer te geven. Klik op 'Volgende'.

16 Klik op "Naar de prullenbak" op het scherm "File Location". Klik op 'Volgende'. Klik op "Start."

17 Bekijk de resultaten van het bestand zoeken. Klik op de "File Name", "Size" of "Laatst gewijzigd" kolommen om de bestanden te sorteren. Kijk voor de groene cirkel naast de bestandsnamen, wat aangeeft dat de bestanden kunnen worden hersteld.

18 Klik op het selectievakje naast de bestanden die u wilt hersteld. Klik op "herstellen." Selecteer de naam van een map waarin u de verwijderde bestand hersteld willen. Klik op 'OK'. Klik op "Ja" om het bevestigingsbericht. Klik op "OK" om de melding dat de bestanden met succes zijn hersteld.