Hoe om te schakelen naar draadloos internet

Hoe om te schakelen naar draadloos internet


Draadloos internet is net als suiker tot een zoet-tand; het voldoet aan het verlangen naar een snelle, wire-gratis verbinding. Draadloos internet heeft echter een negatief aspect. Het signaal kan reiken dan uw huis, een eenvoudige break-in voor computer hackers, niet te vergeten dat iedereen binnen het bereik met een laptop of een draadloze-compatibele desktop toegang tot uw high-speed verbinding, te vertragen. Deze problemen grotendeels kunnen worden bevestigd met een wachtwoord. Draadloos internet is een breedbandverbinding en extra apparatuur.

instructies

1 Bel uw Internet Service Provider en orde breedband internet. Breedband types aansluiting voorzien van een satelliet, DSL en kabel. De ISP zal komen en installeren van de basisprincipes van de verbinding met inbegrip van de modem en stellen aansluiting op een computer. Als u al een soort van breedband internet, hoeft u niet te bestellen of krijgen opnieuw geïnstalleerd.

2 Koop een router en draadloze adapters voor elke computer zonder draadloze capaciteit. U kunt controleren voor draadloze mogelijkheid door te klikken op "Start", "computer", "System Properties", "Device Manager" en het plusteken naast netwerkadapters. Kijk voor "draadloze" onder de netwerkadapters namen. Laptops hebben automatisch draadloze verbinding adapters.

3 Installeer de draadloze adapter door het volgen van de aanwijzingen in het vak. Voor het grootste deel, installatie bestaat uit het verbinden van de inrichting. De meeste computers automatisch nieuwe hardware te registreren. Als je problemen hebt, gebruik maken van de handleiding in de doos. Herhaal dit voor alle andere computers in het netwerk die een nodig hebben.

4 Haal de modem stekker uit het stopcontact. Verwijder de Ethernet-kabel van de Ethernet-poort op de modem Steek het ene uiteinde van een korte Ethernet-kabel aan op dezelfde poort en steek het andere uiteinde in de poort aan de achterzijde van de router. Steek een einde van de lange kabel aan op de router en de andere in de achterkant van de computer. Deze kabel maakt het mogelijk je aan het opzetten van je router en te beveiligen met een wachtwoord voordat u deze verwijdert.

5 Steek de stekker in en zet de modem. Wacht tot de verbinding tot stand. Steek de stekker in en zet de router. Wacht tot de verbinding tot stand. Ga naar je computer. Zet hem op, als het niet al. Open een browservenster en volg de aanwijzingen in de doos. Het zal u een specifieke website adres in te voeren en voer wat informatie, waaronder een gebruikersnaam en wachtwoord. Verwijder de Ethernet-kabel tussen de computer en de router.