Hoe de BlackBerry Desktop Software verwijderen uit mijn Laptop

De BlackBerry Desktop Software biedt een manier om te communiceren met uw BlackBerry-toestel via uw laptop computer. De software stelt u in staat te creëren en te herladen back-up bestanden, een upgrade van de BlackBerry software, synchroniseert de informatie van uw BlackBerry met die op uw computer en ga mediabestanden van uw laptop naar uw BlackBerry. Als je niet langer een BlackBerry-toestel, of als je nog nooit gebruik van de software en de noodzaak van de ruimte op de harde schijf, kunt u dit verwijderen als je bijna elk stukje software zou verwijderen.

instructies

1 Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van de BlackBerry Desktop Software programma om te sluiten.

2 Klik op de Windows 7-knop "Start". Plaats uw cursor in het zoekvak en type in "verwijderen van een programma." Selecteer de optie "Een programma verwijderen" entry die aan de top van de zoekresultaten verschijnt.

3 Klik met de rechtermuisknop "BlackBerry Desktop Software 'en kies" Verwijderen / wijzigen "uit het menu.

4 Klik op 'Verwijderen' optie en klik op 'Volgende'. Op het volgende scherm, plaatst u een vinkje in het vak dat zegt "Verwijder alle instellingen ..." en klik op 'Volgende'.

5 Selecteer "OK" om te bevestigen dat u de BlackBerry Desktop Software verwijderen. Zodra de voortgangsbalk eindigt bewegen over het scherm, klikt u op "Finish" om de wizard te verwijderen af ​​te sluiten. Start de computer opnieuw om de wijzigingen door te voeren.