Hoe een Intellinet Wireless Router kopen

Draadloze routers bieden mensen en bedrijven de vrijheid om te communiceren en zaken doen vanaf vrijwel elke locatie. Er zijn veel verschillende draadloze routers beschikbaar. Intellinet is een netwerk oplossingen bedrijf dat draadloze routers biedt.

instructies

1 Analyseer het netwerk systeem in uw kantoor of thuis. Tel hoeveel poorten je nodig hebt en hoeveel computers u wilt rechtstreeks aansluiten op de router om draadloos te bedienen.

2 Denk na over hoeveel vermogen is nodig voor de draadloze router voldoende draaien in het huis of bedrijf. Houd alle computers op snelheid door het verhogen van het vermogen overeenkomstig het aantal computers verbinding met de router.

3 Kies de 502.207 MIMO Wireless Turbo G Router voor een groter gebied van draadloze dekking. Het is uitgerust met MIMO-XR technologie 3 antenne voor ontvangst en verzending.

4 Pluk de 502.566 Wireless Super G Router om grote pakketten van informatie te sturen met minder computers. Dit Intellinet draadloze router stuurt informatie op 108Mbps.

5 Selecteer de 522.854 Wireless G ADSL2 + High Speed ‚Äč‚ÄčInternet Router wanneer de router Ethernet-poorten en ingebouwde firewall voor de veiligheid. Als de duurste router, maar biedt ook aanzienlijke snelheid en connectiviteit.

6 Shop rond online op zoek naar de beste deal een van de draadloze router. Kopen van een gerenommeerde online verkoper die veilige bescherming inkoop biedt.

Hints

  • Het is niet nodig om meerdere router kopen voor aanvullend computers. Als je weet dat je nodig hebt om thuis of zakelijk gebruik voor de toevoeging van PC's in de toekomst uit te breiden, koop een grotere router aan de behoefte tegemoet te komen.