Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak

Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak


Een van de meest nuttige programma's die Microsoft ontwikkeld was Microsoft Power Point. Dit programma gebruikt door bedrijven en individuen kan een gebruiker materiaal presenteren dit belang brengt. Aangelegd in elke creatieve manier je ook kiest, Power Point laat de presentator aan de kijkers aandacht vast te houden. Als u altijd al wilde Power Point te gebruiken, maar niet weten hoe ze, lees dan dit artikel om de basisstappen te leren.

instructies

Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak

1 Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak

Open uw Microsoft Power Point programma. De eerste pagina geeft je eerste lege dia van de presentatie. Het eerste wat je wilt doen voordat je begint is om te beslissen wat je deze presentatie te doen nodig. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je een eenvoudige presentatie getiteld "How to Home School". Dus voor ons doel van de presentatie heeft als doel om te instrueren over het onderwerp van thuisonderwijs.

2 Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak


De lege pagina heeft twee dozen. Men zegt "klik om titel toe te voegen" en de ander zegt: "klikken om ondertitel toe te voegen". Klik op de een die zegt "klik om titel toe te voegen". In dit vak typt u de woorden om de titel van uw presentatie. Ik heb getypt in "How to Home school". In het vak met de titel klikken om ondertiteling toe te voegen kunt u opsommingstekens van wat je zal presenteren in uw Power Point presentatie te plaatsen. Ik heb maar een paar onderwerpen die ik wilde dekken ingevoerd. Dat waren hoe te beginnen, het kiezen van een curriculum, sociale groepen, en testen. U kunt een sterretje in de voorkant van elke kogel of verlaat het leeg.

3 Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak


Om een ​​tweede saaie dia te maken naar de "invoegen" tab en klik op de nieuwe dia. Wanneer de nieuwe dia verschijnt, kunt u uw bullet points uit te leggen. Nu dat u een tweede schuif start uitleggen van je eerste kogel. Klik op de "klik om titel toe te voegen" en voeg de naam van uw eerste kogel die in mijn geval is Hoe te beginnen. In de "klik een ondertitel" Ik zou dan uitleggen hoe dit te doen.

4 Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak


Voor mijn derde slide zou ik er weer klik op het tabblad "Invoegen" en klik op de nieuwe dia. Een derde slide zal verschijnen. Ik zou nog een kogel en haar verklaring toe te voegen. Ik zou dit doorgaan tot mijn kogels werden afgerond. Aan het einde zou ik het wrap up met een soort van eindigen en misschien wat aanbiedingen van meer middelen voor meer informatie.

5 Hoe maak je een presentatie met Power Point Maak


Nu, tot nu toe alles wat we hebben gedaan is gevraagd informatie te typen op de schermen. Dit is prima, maar je echt niet nog een presentatie. Het volgende ding dat u hoeft te doen is door te klikken op de tab "slide show" en klik vervolgens op dia overgang. Dit zal een doos brengen naar rechts waarmee u te maken hoe u wilt elk van uw dia's om de overgang. Op dit punt zou ik de snelheid te veranderen te vertragen onder "wijzigen overgang" Onder vooraf slide Ik zou automatisch kiezen. U kunt gebruik maken "op de muis klikt u op" als u verkiest. Onder dit deel heb je de keuze om te kiezen hoeveel seconden u wilt dat de dia om te verblijven in beeld voordat de overgang. Mogelijk moet u deze tweak als je door een "proeflezen" van de diavoorstelling. Het laatste deel van het opzetten van de dia overgang is om te kiezen hoe je wilt elke dia om de overgang. U kunt elke diawissel anders te maken, maar voor dit artikel zullen we gewoon houden ze allemaal hetzelfde. Dus, klik op een die je leuk vindt. Ik heb gekozen "Box out". Klik gewoon op en klik op de knop onderaan het label "van toepassing op alle dia's". Wat dit doet is van toepassing die specifiek zijn overgang naar elke dia.

6 Nu om te zien wat uw diavoorstelling kijkt klik op "slideshow" en klik op "Toon". Uw dia's moet men de overgang een totdat ze tot het einde te krijgen.

Hints

  • U kunt de boxen gaan met je cursor om ze te plaatsen op verschillende plaatsen op elke pagina van uw presentatie
  • Ik zou nooit meer dan één kogel toelichting op een dia. Maar je kan zeker meer dan één dia naar een kogel uit te leggen.