Over het inschakelen van Javascript voor YouTube

Over het inschakelen van Javascript voor YouTube


Youtube.com is een immens populaire video-sharing website die de nieuwste versies van Adobe Flash en Javascript nodig. Javascript wordt vaak uitgeschakeld om de veiligheid te vergroten, versnellen browsen of om reclame te verwijderen. Youtube.com Javascript nodig om de embedded streaming video mogelijk te maken. De instellingen Javascript inschakelen zijn te vinden in het menu "Extra". Echter, een scriptblocker zoals NoScript, zou ook onbedoeld blokkeren van de goede scripts met de slechte.

instructies

internet Explorer

1 Open Internet Explorer. Vanaf het menu 'Extra' en selecteer 'Internet-opties. "

2 Klik op het tabblad 'Beveiliging' aan de bovenkant van het venster. Zorg ervoor dat "Internet" is geselecteerd als de zone, klik vervolgens op de "Aangepast niveau" knop in de "Security Niveaus voor deze zone."

3 Scroll naar beneden naar de opties "Scripting". Klik op de "Scripting van Java-applets" radioknop Javascript inschakelen.

4 Klik op de "OK" knop om het af te sluiten: venster "Security Settings Internet Zone", en druk weer op "Ok" om het venster "Internet-opties" af te sluiten.

Firefox

5 Open Firefox en selecteer 'Opties' in het menu 'Extra'.

6 Klik op de "Content" tab gelegen op de top-midden van het venster "Opties".

7 Klik op het selectievakje naast "Enable JavaScript" om scripts uit te voeren. Klik op de knop 'Geavanceerd' om aan te geven wat precies de scripts kunnen doen.

8 Klik op de knop "Ok" om het venster "Opties" te verlaten.

NoScript Script Blocker

9 Klik op het NoScript icoon aan de onderkant van de Firefox webbrowser. Het pictogram NoScript is een blauwe "S" binnen van een witte cirkel. Als de scripts worden geblokkeerd, wordt het pictogram een ​​rode streep doorhalen.

10 Selecteer "Toestaan ​​Youtube.com" naar Youtube.com naar de witte-lijst van websites toegestaan ​​om scripts toe te voegen. Een wit-lijst is een lijst van websites die door de gebruiker genoeg scripting mogelijk te vertrouwen.

11 Selecteer "Verbied Youtube.com" naar Youtube.com, of enige andere website te verwijderen uit de witte lijst.

Hints

  • Javascript kan worden ingeschakeld op een vergelijkbare manier met behulp van andere browsers ook.
  • Javascript kan gevaarlijk zijn en leiden tot exploits. Zorg ervoor dat de webpagina's bezocht zijn veilig bij het inschakelen van scripting opties.