Problemen met het gebruik van standaard draadloze telefoon met VoIP Phone Service

Analoge telefoon service is een oudere technologie dan Voice over Internet Protocol, ook wel bekend als VoIP, en de meeste huizen blijven analoge dienst te gebruiken voor hun telefonie behoeften. Analoge telefoons gebruik maken van de Public Switch Telephone Network om telefoongesprekken te verbinden. VoIP-technologie, aan de andere kant, maakt gebruik van een breedband internetverbinding om te telefoneren. VoIP-technologie maakt het ook gewoonlijk u analoge telefoons opbellen en telefoontjes te ontvangen door middel van een adapter. U kunt echter, ervaren een aantal problemen bij het gebruik van een standaard draadloze telefoon met VoIP telefoondienst.

Wat is VoIP

VoIP-technologie kunt u bellen via een breedband internetverbinding te maken. U kunt een standaard draadloze telefoon met VoIP-service gebruiken door de draadloze telefoon om een ​​speciale VoIP-router met een Ethernet-kabel. VoIP-diensten zijn voorzien van veel van dezelfde belfuncties als traditionele land-line telefoons. Deze roepen functies omvatten, nummerweergave, three-way calling, voicemail en het doorschakelen van oproepen.

Het gebruik van draadloze telefoon met VoIP

Wanneer u een analoge draadloze telefoon te verbinden met een VoIP adapter, zult u meestal merken minimale verschil in gesprekskwaliteit in vergelijking met een draadloze telefoon is aangesloten op een traditionele vaste lijn. Net als bij een vaste lijn, wordt het gesprek kwaliteit uiteindelijk afhangen van de kwaliteit van de draadloze telefoon en de frequentie gebruikt door de telefoon om te bellen. Draadloze telefoons die ofwel een 900 megahertz en 2,4 gigahertz frequentie gebruiken hebben meer kans op storing ondervinden van de VoIP-adapter. Aan de andere kant, telefoons die werken met een 5,8 gigahertz frequentie of gebruik Digital Enhanced Cordless Telecommunications technologie doorgaans ervaren minder interferentie en statische van VoIP adapters dan andere vormen van draadloze telefoons.

VoIP Adapter

Een VoIP adapter zet analoge signalen van een analoog apparaat zoals een standaard draadloze telefoon in digitale signalen via VoIP-netwerk. Deze apparaten ook binnenkomende digitale signalen om te zetten van het VoIP-netwerk in analoge spraaksignalen die worden gebruikt door analoge apparaten. Een VoIP adapter kan aansluiten op een router en functioneren zonder gebruik van een computer.

VoIP Issues

Een van de belangrijkste nadelen van het gebruik van VoIP-technologie is het onvermogen om VoIP-apparaten moet u een stroomstoring of breedbandverbinding probleem ervaren gebruiken. Daarnaast kunnen VoIP-dienst niet verenigbaar is met 911 hulpdiensten in veel gebieden hebben.