Hoe te identificeren en te verwijderen Computer Virus Icodec

De Icodec virus is een spyware virus dat ongewenst en niet te stoppen pop-ups en storingen kunnen veroorzaken aan uw normale computing. Terwijl het virus een risico voor uw gegevens niet oplevert, kan het vervelend zijn en maak gebruik van uw computer uitdagend. U moet eerst bepalen van uw probleem wordt veroorzaakt door Icodec en dan kun je stappen ondernemen om het te verwijderen.

instructies

1 Kijk voor pop-up vensters die niet lijken afkomstig te zijn van websites die u surft. De Icodec virus zal pop-ups veroorzaken vertellen u uw computer in gevaar is, samen met verzoeken om anti-virus software te kopen. Vaak zullen deze pop-ups een gele driehoek die kan sneller. Soms pop-ups voor een volwassene of gokken websites kan ook voorkomen.

2 Beperken uw probleem om de Icodec virus. Andere virussen kunnen pop-up vensters veroorzaken. Als u ondervindt onverklaarbare pop-up vensters, controleert de programma's pmmon.exe en pmsngr.exe actief zijn op uw computer.

3 Houd de toets "Ctrl", "Alt" en "Verwijderen" gelijktijdig op uw toetsenbord. Klik op het tabblad "Processen" en kijk voor pmsngr.exe en pmmon.exe. Als u deze bestanden in de lijst, heb je waarschijnlijk de Icodec virus.

4 Opstarten van de computer in veilige modus om te beginnen met het verwijderen van het virus. Om dit te doen, houdt u de toets "F8" terwijl de computer opnieuw op te starten. Wanneer de lijst van de boot opties komt, kiest u 'Veilige modus. "

5 Verwijder de map Icodec op uw computer. Om dit te doen, terwijl in de veilige modus naar de map Program Files en op zoek naar een map met de naam IcodecPack. Sleep dit bestand naar de Prullenbak en leeg de Prullenbak. Dit verwijdert het virus.

6 Herstart de computer en start het terug in de standaard mode. Als Icodec virus symptomen verschijnen, kan het nodig zijn om terug op te starten in veilige modus en de map Icodec weer te verwijderen.

Hints

  • Houd uw anti-virus software up-to-date om toekomstige virus besmetting te voorkomen.
  • Koop nooit anti-virus software van een pop-up venster, zelfs als het venster waarschuwt u uw computer in gevaar is. Deze zijn vaak oplichting.