Hoe te beginnen Security Center dienst in Windows Vista

Windows Vista maakt gebruik van applicaties zoals Windows Firewall, Windows Defender en Automatische updates op uw computer te beveiligen tegen kwaadaardige infecties of ongeautoriseerde toegang. Windows Security Center bewaakt deze toepassingen om de veiligheid van uw systeem te beschermen. Als uw firewall is uitgeschakeld of uw anti-virus software is verouderd, Security Center waarschuwt u van de taakbalk. Om uw computer tegen kwaadaardige aanvallen veilig te stellen, toegang tot de Security Center en uw instellingen te configureren naar behoren.

instructies

1 Klik op "Start", "Configuratiescherm", "Veiligheid" en vervolgens "Security Center." Of klik op de kennisgeving beveiliging naast het systeemvak van Windows Security Center te openen.

2 Vouw "Firewall." Klik op "Turn on now." Klik op "Doorgaan" om verder te gaan dan User Account Control, of voer uw wachtwoord in het veld.

3 Openen "Automatische updates." Klik op "Turn on now." Klik op "Doorgaan" of voer uw wachtwoord in om het verleden User Account Control voort te zetten.

4 Openen "Malware bescherming." Klik op "Turn on" naast "Virus bescherming" en "spyware en andere malware bescherming." Herhaal de voorgaande stappen om het verleden User Account Control voort te zetten.

Hints

  • Als User Account Control is uitgeschakeld en u wilt opnieuw inschakelen van de dienst, uit te breiden "Andere security settings" en klik op "Zet nu."
  • Als u uw Internet-instellingen opnieuw in te stellen, uit te breiden "Andere beveiligingsinstellingen." Klik op "mijn Internet security terugzetten nu."