Hoe kan ik een index met SQL Server 2008 Rebuild

SQL Server 2008 geeft u de mogelijkheid om indexen te stellen op uw database tabellen. Deze indexen vertellen de server hoe te organiseren en beheren van gegevens. Het resultaat is dat query's sneller, en het kost minder tijd voor een webpagina of desktop-applicatie om gegevens op te halen van de server. Dit is vooral belangrijk bij servers die duizenden of meer aansluitingen per dag. Het herbouwen van een index reorganiseert de gegevens en helpt bij het oplossen van problemen traagheid.

instructies

1 Klik op de knop "Start" op uw database server. Klik op "Alle programma's" en "SQL Server," en klik op 'SQL Server Management Studio "aan uw database console te openen.

2 Klik op het plusteken naast de naam van de database aan de linkerzijde van het venster. Dit vergroot een lijst met opties. Klik op de "Table" optie om een ‚Äč‚Äčlijst met tabellen uit te breiden. Klik op de tabel die u wilt opnieuw indexeren. Hier worden alle van de kolommen voor de tabel.

3 Klik op de map "Indexes". Klik met de rechtermuisknop index column en selecteer "herbouwen." Een bevestiging scherm verschijnt. Klik op "OK" om de index weer op te bouwen.