Wat doet een Trojan Horse doen?

Een Trojaans paard is een malware programma dat toegang tot pc's van gebruikers zonder hun medeweten. Het is een programma dat meestal door een hacker. Het programma kan makkelijker zijn om toegang te krijgen tot het systeem van een gebruiker als de computer niet door een soort van beveiligingssoftware is beveiligd. Wanneer dit gemaakt is door een hacker, de hacker scant de computer in een poging om informatie te stelen.

Betekenis

Zodra een hacker een Trojaans paard programma dat het systeem van een gebruiker invloed heeft gemaakt, kan de hacker toegang krijgen tot de computer. Het doel van het creëren van het programma is om de hacker de mogelijkheid om persoonlijke gegevens van de gebruiker te stelen, zoals creditcardnummers of wachtwoorden die de gebruiker invoert geven. Hackers kunnen ook wijzigen bestanden op de computer van de gebruiker.

Functie

Een Trojaans paard kan de toegang tot een computer te krijgen door een gebruiker het openen van een e-mail met een bijlage bevat. Sommige hackers maken nep e-mails en vermomd als een legitiem om te krijgen gebruikers te klikken en downloaden van een Trojaans paard op hun pc. Sommige gratis downloads gelegen in file sharing netwerken bevatten ook Trojan Horse programma's die zonder medeweten van de gebruiker te installeren. Het kan zich ook vermommen binnenkant van een pop-up in een poging om de gebruiker te klikken op het te krijgen.

effecten

Een Trojaans paard kan de computer van een gebruiker te beïnvloeden door het vertragen van de processor van de computer. Zodra dit programma toegang tot de computer van de gebruiker heeft gekregen, is het moeilijk om het volledige effect van de schade en veel gebruikers leiden tot opnieuw hun software om dit in het schoon. Veel anti-virus programma's werken ook aan het Paard van Troje-programma te verwijderen.

Preventie / Solution

Als een computer zich bevindt in een netwerk, de beste manier om infectie van een Trojaans paard te voorkomen is om de firewall van de computer te activeren. Netwerkcomputers bronnen delen, en wordt op het netwerk maakt het mogelijk de computer van de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een andere. Het inschakelen van een firewall stelt de computer en voorkomt ongeautoriseerde toegang. Individuele gebruikers kunnen ook routers verbinding maken met hun computers. De router maakt ook een veilige verbinding met het internet en beschermt. Het is ook een goede gewoonte om een ​​gerenommeerde anti-virus programma te installeren.

Kenmerken

De meeste Paard van Troje-programma's uit twee delen. Enerzijds wordt een server, en de andere is de client. De server deel is de naam die infecteert en binnendringt computer van de gebruiker. De klant deel van het programma is degene die de hacker mogelijk maakt de mogelijkheid om de geïnfecteerde computer binnen te dringen. De hacker gebruikt de client deel op verzoeken te verzenden wanneer het uitvoeren van een scan op het internet. Wanneer een besmette computer wordt gevonden, de server reageert op het verzoek en de hacker links naar de geïnfecteerde computer en valt het.