Hoe kan ik verwijderde e-mails herstellen in Windows Mail Met Vista

Hoe kan ik verwijderde e-mails herstellen in Windows Mail Met Vista


Met de release van Microsoft Vista, Microsoft Outlook Express vervangen met een nieuwe gratis e-mail programma genaamd Windows Mail. Naast de verbeterde e-beveiligingsfuncties, Windows Mail biedt betere ongewenste e-mail en phishing-filters dan Outlook Express. Windows Mail is vergelijkbaar met Outlook Express in dat verwijderde items worden verzonden naar de map "Verwijderde items". Een e-mailbericht dat per ongeluk is verwijderd kan worden verhaald op deze map.

instructies

1 Klik op de map 'Verwijderde items' in het paneel 'Windows Mail navigatie. De map 'Verwijderde items' wordt vermeld onder "Lokale mappen."

2 Zoek het verwijderde bericht te herstellen in het hoofdvenster van de map 'Verwijderde items'.

3 Selecteer het bericht om te herstellen en klik op 'Bewerken' in de menubalk. Klik op "Undelete" om het bericht te herstellen. Het bericht wordt naar het Postvak IN worden verplaatst.

Hints

  • Verwijderde e-mailberichten worden opgeslagen in de map "Verwijderde items" tot de map is leeggemaakt of gespoeld. Zodra de map Verwijderde items wordt leeggemaakt of gespoeld, kunnen berichten niet worden hersteld met behulp van Windows Mail.