Windows-taakbalk Balloon verwijderen

Windows-taakbalk Balloon verwijderen


Kennisgeving ballonnen op het bureaublad werkbalk toepassing kan storend, vooral wanneer ze uitgegroeid tot een onnodige ergernis. Terwijl handig voor de beginnende, kan repetitieve status van programma waarschuwt het gevoel vervelend voor de meer gevorderde gebruiker. Gelukkig is de Windows 7 Action Center biedt u de mogelijkheid om het functioneren van meldingen, waarschuwingen en verrassing ballonnen gevuld met informatie over de instellingen van uw computer aan te passen. Als uw besturingssysteem toevallig een Microsoft Vista Home versie of Windows XP zijn, de taak van het verwijderen van de taakbalk ballonnen is een beetje ingewikkelder.

Microsoft Windows 7

Om de taakbalk in Microsoft Windows 7 te verwijderen, te beginnen door te klikken op het menu Start. Selecteer het Configuratiescherm en navigeer naar de "Systeem en beveiliging" sectie. Het openen van het biedt u de mogelijkheid om te klikken op de Action Center. Doen. Selecteer vervolgens de optie "Change Action Center-instellingen". Onderzoek de ondertiteling onder de "Beveiliging berichten" en "Onderhoud berichten" sectie. Schakel het ballon meldingen die u niet wilt ontvangen en druk op "OK".

Microsoft Windows Vista- Enterprise of bedrijf

Gebruikers met een niet-thuis-versies van Vista kan twee specifieke maatregelen te nemen om waarschuwing ballonnen en tips uit te schakelen.

Klik op het menu Start. In het zoekvak type "gpedit.msc" en druk op "Enter." De lijst met resultaten zullen de "gpedit.msc" bestand te onthullen. Klik op het bestand en open het. The Local Group Policy Editor, wordt zichtbaar. Open de Administratieve sjablonen map. Ga naar de map Start Menu en klik er op. aan de rechterkant, zal de map uit te breiden naar een lijst met opties weer te geven. Dubbelklik op "Remove Balloon Tips voor het Start menu-items." selecteer vervolgens de optie "Uitgeschakeld" en klik op "OK". sluit het venster nog niet dicht.

Scroll naar beneden de rechterhand lijst in het venster waarin u ontdekt hoe u de ballon tips uit het menu Start verwijderen. U krijgt een optie om te ontdekken "Turn off ballon meldingen." Dubbelklik op deze optie en een tweede venster met de optie om ballon meldingen verschijnt uitschakelen. Schakel de ballon meldingen aan hen voor altijd uit het zicht te verwijderen. Klik op "Apply" en "OK".

Windows XP en Vista: een alternatieve oplossing

Microsoft Ondersteuning heeft een pagina gewijd aan het uitschakelen van het systeemvak. Om uw computer van de ballon tips ontdoen, haar verstandig om Microsoft's leiding te herzien. De taak vraagt ​​om een ​​register te bewerken. Gelukkig is de Microsoft "Fix it" programma biedt een wizard om pop-up ballonnen in Windows XP en alle populaire versies van Vista aan te pakken. Het is gemakkelijk beschikbaar als Microsoft Fix it # 50048. Gewoon downloaden en uitvoeren. Let goed op de volgende stappen. Ernstige problemen kunnen optreden als het register onjuist wordt gewijzigd.