Hoe te verwijderen van een Commercial Van een DVD met Editing Software

Hoe te verwijderen van een Commercial Van een DVD met Editing Software


Bij het opnemen van een favoriete show op tv, is het niet altijd mogelijk om er te zijn om de opname te onderbreken om commercials te slaan. De meesten van ons willen niet door deze te zitten elke keer dat we kijken naar onze opnames, dus weten hoe je een commercieel van een DVD met een editing software te verwijderen is een must voor het maken van de kijkervaring nog aangenamer.

instructies

1 Laad de video-editing software, zoals Mpeg2Cut (die is gratis software), Nero Vision Xtra of Adobe Premiere. Tenzij je tijd wil besteden aan het rippen van de DVD-video op uw harde schijf en het coderen van het in een vorm die uw computer kunnen werken, zoals AVI, zul je video-editing software die compatibel is met de .VOB bestandsformaat dat gebruikt wordt op DVD's is nodig.

2 Plaats de dvd met de video die u wilt de commerciële uit in uw dvd-station te verwijderen. Zodra de schijf heeft gesponnen, opent de eerste VOB bestand in de map "Video_TS" op de schijf in uw editing software. De meeste programma's zullen inzien dat het bestand is onderdeel van een reeks en voer de VOB bestanden met elkaar in orde is. Als dit niet gebeurt, moet u plakken ze aan elkaar jezelf.

3 Ga naar het punt in de video waar de commerciële begint en let op de tijd. Zoeken waar dat blok van commercials eindigt en er rekening mee dat de tijd ook. Markeer het gedeelte van de video vanaf het begin tijdstip van het reclameblok beëindigen. Verwijder dat deel van de video; meestal door te klikken op de knop "Verwijderen", maar raadpleeg de handleiding van uw software als u niet zeker bent. Herhaal dit met alle andere blokken van commercials.

4 Exporteer uw video met behulp van de software exportfunctie. Als er een optie om te exporteren als VOB-bestanden, gebruik dit als het bezuinigingen op de tijd dat codeert werd u om te beslissen om de video te branden op een DVD. U kunt ook opslaan van de video als een .AVI, .MOV of een ander video-bestandsformaat dat u kunt gebruiken op uw computer.

Hints

  • Als uw video VOB-bestanden aan elkaar werden uitgevoerd door de software, controleert u of elk gedeelte van de video in uw nieuwe video in de juiste volgorde is gezet. Dit zorgt ervoor dat je geen tijd verwijderen van commercials, alleen te vinden moet je terug te gaan en de video opnieuw te bewerken in de juiste volgorde.
  • Als de commerciële die u wilt verwijderen is op een commercieel geperste DVD, te bewerken out is technisch gezien een inbreuk op het auteursrecht. Bovendien kan het een strafbaar feit op grond van de Digital Millennium Copyright Act om eventuele auteursrechtelijke bescherming op de schijf te omzeilen om de inhoud ervan te bewerken. Alleen bewerken discs u het copyright houden voor, of die in het publieke domein.