Hoe je CD Inhoud kopiëren op uw harde schijf Met Nero

Hoe je CD Inhoud kopiëren op uw harde schijf Met Nero


Mensen moeten vaak naar de inhoud van een CD te kopiëren naar de harde schijf van een computer. Niet alleen een CD bevat binaire informatie die de gegevens op de schijf, maar het bevat ook subkanalen en media descriptorbestanden die niet direct kopieerbaar via het besturingssysteem. Ondanks dit, kunt u nauwkeurig een kopie van de inhoud van een CD op de harde schijf met behulp van een software suite, zoals Nero op de foto om een ​​disc te maken.

instructies

1 Plaats de CD die u wilt kopiëren naar de optische schijf van uw computer.

2 Start de Nero-software suite.

3 Selecteer de "Create ISO of Image" knop in het programma Nero.

4 Selecteer de optische-schijfeenheid van het dialoogvenster dat de CD die u wilt kopiëren bevat en druk op de "OK".

5 Selecteer het type afbeelding die moet worden gemaakt op basis van de pull-down menu onder de "Config" rubriek. Het type standaard beeld is een eigen type dat vrijwel uitsluitend wordt gebruikt door de Nero-software suite. Als u graag meer cross-platform compatibiliteit, selecteer de optie "ISO".

6 Klik op "Finish" in de rechter benedenhoek van het programmavenster naar het kopiëren van cd's te starten. Dit zal een beeldbestand dat is een bit-voor-bit replicatie van de cd met de gegevens in geformatteerde structuur te creëren. Dit bestand kan worden geopend door Nero of een ander beeld CD hulpprogramma voor het manipuleren of het gebruik op enig ander moment.