Hoe maak je Plaats een WiFi-antenne

Hoe maak je Plaats een WiFi-antenne


WiFi-netwerken zijn handige manieren om het netwerk en toegang tot internet voor het hele huis te bieden zonder kabels rond te slepen of te clusteren uw computers in dezelfde kamer. De belangrijkste kwestie die omhoog komt met draadloze netwerken is de receptie. Er zijn een heleboel dingen in een huis dat de signaalsterkte van een draadloze router kan verminderen. Om de sterkste WiFi-signaal mogelijk uit je router te krijgen, helpt het om te weten hoe het correct positioneren.

instructies

1 Stel uw router zo dicht mogelijk bij het midden van het gebied dat u wilt draadloze netwerken voor bieden.

2 Plaats de router van de vloer, in een verhoogde locatie, zoals op een boekenplank. Als u een add-on antenne is aangesloten op de router via een kabel, kunt u om het te monteren op een muur, tot in de buurt van het plafond.

3 Houd de antenne uit de buurt van voorwerpen die draadloze interferentie veroorzaken. Grote metalen voorwerpen, TL of halogeen lampen, magnetrons, draadloze telefoons en hun basisstations, en de muur leidingen of openingen kunnen interfereren met of zelfs draadloze signalen blokkeren.

4 Richt de top van de antenne naar boven als het onder het dekkingsgebied wordt gepositioneerd, bijvoorbeeld of de router op een tafel of bureau. Richt de top van de antenne beneden als boven het dekkingsgebied wordt gepositioneerd, bijvoorbeeld wanneer het wand- bij het plafond.