Hoe te herstellen Standaard kleuren (Adobe Photoshop CS2 zelfstudie)

Hoe te herstellen Standaard kleuren (Adobe Photoshop CS2 zelfstudie)


Dit is een tutorial van Adobe Photoshop CS2. Dit artikel gaat over het herstellen van standaard kleuren in Adobe Photoshop. Deze techniek kan ook worden toegepast op eerdere en latere versies van Photoshop. Het is heel nuttig voor zowel beginnende als professionele Adobe Photoshop CS2 gebruikers voor het bewerken van afbeeldingen.

instructies

1 Dit is een Adobe Photoshop tutorial. Adobe Photoshop CS2 de voorgrond en achtergrond kleuren worden weergegeven in het vak gereedschappen. Als je het niet ziet, ga dan naar venster en selecteer gereedschappen. De standaard kleur is zwart voor de voorgrond en wit voor achtergrond. Dat betekent dat de borstel verven in zwart en de gum verf in het wit. Als u de standaard kleuren te schakelen, dan borstel verven in wit en gum verven in het zwart.

2 Hoe te herstellen Standaard kleuren (Adobe Photoshop CS2 zelfstudie)

Voor een uitleg van deze, zie foto (dit is allemaal in de doos van de hulpprogramma's).

3 Hoe te herstellen Standaard kleuren (Adobe Photoshop CS2 zelfstudie)


Om standaardkleuren herstellen vanaf het toetsenbord, druk op D-toets één keer en de standaard kleuren worden hersteld. Om te herstellen van te klikken, klikt u op de kleine, zwart / wit icoon op de onderste linkerhand ten opzichte van de voorgrond en achtergrond kleurstalen. Het is heel gemakkelijk te onthouden de keyboard shortcut deze standaard kleuren; Dit is erg handig voor u wanneer u werkt in photoshop.

4 Als u Adobe Photoshop en niet vertrouwd zijn met hoe het te gebruiken, zie link hieronder voor een aantal goede boeken over Adobe Photoshop. Er zijn veel tutorials op het internet gratis. Bij het leren over Photoshop, is het belangrijk om de basisconcepten (dit wordt gemakkelijk gedaan uit een leerboek). De tutorials online maakt gebruik van Photoshop beeldbewerking concepten (de principes achter de instrumenten) om hun imago te bewerken op de gewenste wijze. Dat is de reden waarom er geen één boek dat je leert alles over Photoshop (niemand kan creativiteit te onderwijzen). Goed zijn in beeldbewerking impliceert denken, en slim gebruik van gereedschap van Photoshop om de uiteindelijke resultaten te bereiken. Dus, is het zeer belangrijk om veel tijd te besteden aan Photoshop om effectief te verbeteren van uw beeldbewerkingsprogramma vaardigheden.

Hints

  • Het penseel verven in de voorgrond, terwijl de gum schildert op de achtergrond kleur.