Hoe maak je Sluit een notebook computer met behulp van Wi-Fi

Hoe maak je Sluit een notebook computer met behulp van Wi-Fi


Een notebook computer uitgerust met Wi-Fi toegang tot het internet overal een draadloos signaal beschikbaar is, waardoor het mogelijk is om online te gaan en zaken of inhalen op e-mail bijna overal in de wereld. Wi-Fi "hotspots", die gebieden waar draadloos internet service is beschikbaar zijn, is te vinden in caf├ęs, restaurants, openbare bibliotheken, luchthavens en andere plaatsen waar mensen samenkomen. De meeste bedrijven wel een bord bij de ingang reclame Wi-Fi beschikbaar. Inloggen op Wi-Fi duurt slechts een minuut.

instructies

1 Schakel de notebook computer in een gebied waar Wi-Fi-dienst is beschikbaar.

2 Activeer de Wi-Fi-schakelaar op sommige notebooks. Dit is meestal een schuifschakelaar aan de linkerkant van de computer. Deze schakelt de ingebouwde Wi-Fi ontvanger. Als de notebook niet beschikt over een schuifschakelaar in te schakelen Wi-Fi, dubbelklikt u op het satelliet-icoon op het bureaublad of de taakbalk aan de onderkant van het scherm, afhankelijk van het computermodel.

3 Selecteer de sterkste Wi-Fi-signaal verbinding beschikbaar in de lijst die zal verschijnen in het venster op het notebookscherm. Signaalsterkte wordt gewoonlijk grafisch weergegeven als een reeks gekleurde verticale balken. Hoe meer balken die naast de naam van de verbinding worden weergegeven, hoe sterker het signaal. De Wi-Fi-verbinding voor gratis internet service in een coffeeshop zal waarschijnlijk worden vermeld als de naam van de coffeeshop op het notebookscherm.

4 Klik op de naam van de verbinding met de notebook Internet browser te openen, typ vervolgens in elke gewenste code of wachtwoord in de daarvoor bestemde ruimte, of klik op het vakje "Accepteren" naast de Terms of Service-overeenkomst op het scherm.

5 Blader normaal het internet.

Hints

  • Plan uw Internet sessies rond de voorwaarden van de dienstverlening op terreinen met gratis Wi-Fi, omdat sommige locaties beperkt de tijd dat een gast kan bladeren. Dit gebeurt meestal tijdens een onderneming piek kantooruren, dus alle klanten hebben een kans om de service te gebruiken.