Wat is een samengesteld document in Microsoft Excel?

Wat is een samengesteld document in Microsoft Excel?


Het gebruik van samengestelde documenten in Excel is een uitstekende manier om de sterke punten en de kenmerken van meerdere programma's te benutten in een enkel document. Of het nu een spreadsheet in een tekstdocument of een diagram binnen een spreadsheet, samengestelde documenten te ontsluiten een schat aan informatie mogelijkheden.

Definitie

Elk document dat gegevens bevat van meer dan een programma wordt een verbinding document genoemd. Het programma dat de verbinding document (zoals Microsoft Word) gastheer is de informatie document met de naam, en een externe programma's die gegevens (zoals Microsoft Excel) verstrekken worden aangeduid als source programma's.

Gebruiken

Een van de meest voorkomende vormen van gebruik van samengestelde documenten binnen Excel exporteert een spreadsheet in een Word-document of PowerPoint-dia-show. Deze laat de informatie in het blad worden weergegeven zonder dat de lezer om te schakelen tussen programma's.

Hoe

Hoewel er een paar methoden voor het maken van een verbinding document, de makkelijkste is een eenvoudige knip-en-plak-procedure. Je maakt gewoon een tabel in Excel, kies "Kopiƫren" in het menu "Edit" en kies "Plakken" met uw cursor in een ander Microsoft Office-document.