Hoe maak je Google Calendar met Outlook 2007 synchroniseren

Hoe maak je Google Calendar met Outlook 2007 synchroniseren


Gezien hoe druk je schema kan worden als een werkende professional, met behulp van verschillende time management tools kunnen nuttig zijn. Dit is zeker niet anders met Microsoft Outlook Calendar en Google Calendar. Als u Gmail als uw primaire account te gebruiken, kunt u beide platforms synchroniseren zonder dat elk afzonderlijk werken. Dit bespaart u een hoop tijd. Een toepassing die dit mogelijk maakt is Google Calendar Sync. Met ingang van juli 2010, de applicatie werkt alleen op computers met Windows XP en Windows Vista besturingssystemen.

instructies

1 Download Google Calendar Sync vanaf de startpagina van Google. Selecteer "Bestand opslaan" wanneer een download dialoog wordt geopend en kies een bestemming op uw pc.

2 Installeer de applicatie door te dubbelklikken op het gedownloade bestand en vervolgens de aanwijzingen te volgen. Na het installeren van de applicatie, zal de Google Calendar Sync-venster te openen.

3 Typ uw Gmail-adres en wachtwoord in de "E-mailadres" en "Wachtwoord" velden.

4 Blader naar het gedeelte 'Sync Options' en kies vervolgens een optie die bij u past. Als u wilt dat zowel uw Google Agenda en Outlook 2007 te synchroniseren met elkaar, selecteert u de "2-weg" radioknop. Het kiezen van deze optie maakt het mogelijk wijzigingen in uw Outlook 2007 evenementen worden weergegeven in uw Google Agenda.

5 Geef een synchronisatie-interval door het invoeren van een waarde in het veld "Sync elke".

6 Pas uw instellingen door op de knop "Opslaan".

Hints

  • Google Calendar Sync werkt niet met de 64-bit editie van Windows XP.