Hoe kan ik de installatie van een harde schijf oplossen voor een Compaq NC6000

De Compaq NC6000 is een oudere, business-class laptop met een harde schijf die kan worden uitgebreid door de gebruiker. De drive is gemakkelijk te bereiken op de laptop, zodat u een nieuwe of grotere harde schijf toe te voegen met relatief gemak. Harde schijf installatie is over het algemeen een eenvoudige taak; Echter, als je in de problemen draaien, kunnen verschillende technieken voor probleemoplossing u helpen bij het identificeren en oplossen van het probleem.

instructies

1 Zet uw Compaq laptop. Sluit het deksel en haal de stekker adapter, als deze is aangesloten.

2 Zet uw laptop op zijn kop. Schuif de batterij ontgrendelingsknop en verwijder de batterij uit de computer.

3 Draai de laptop, zodat de achterkant van de behuizing wordt u geconfronteerd. Verwijder de harde schijf schroef op de linker benedenhoek van de laptop met behulp van een kruiskopschroevendraaier. Verwijder de harde schijf schroef op 2 inches boven de eerste schroef.

4 Druk op de klep omhoog en grip op het tabblad, zachtjes te trekken naar de harde schijf van de laptop te verwijderen. Verwijder alle van de schroeven waarmee de harde schijf beugel aan het station. Inspecteer de aandrijving voor de hand liggende lichamelijke afwijkingen of andere schade. Als de harde schijf beschadigd is, kan dit leiden tot problemen met uw computer.

5 Schroef de beugel rit terug op de harde schijf. Spuit een korte stoot van ingeblikte lucht in de harde schijf slot om ervoor te zorgen geen stof veroorzaakt problemen met uw installatie. Schuif de vaste schijf terug op zijn plaats. Druk op de klep naar beneden. Bevestig de harde schijf en bedek met de schroeven die u eerder hebt verwijderd.