How to Get Rid van Malware

How to Get Rid van Malware. beschermen van uw computer is geen optie. Malware komt van verschillende websites, softwareprogramma's, downloads en e-mails. Pop-ups, een gekaapte webbrowser, slechte prestaties van de computer en crashes zijn enkele van de tekenen van de malware. Lees verder om te leren hoe zich te ontdoen van malware.

instructies

1 Een back-up van uw gegevens. Wanneer u het verwijderen van programma's, vooral malware, het is altijd het beste om een ​​back-up van uw belangrijke gegevens. Dit moet worden gedaan op een regelmatige basis. Zodra uw gegevens zijn beschadigd u een back-up te herstellen nodig hebben.

2 Run je virusscanner om zich te ontdoen van de malware te krijgen. Als u een anti-virus suite al geïnstalleerd dat is geweldig. Zo niet, beperkt, maar gratis diensten bestaan, zoals de gratis online scan op de Symatec website. Deze scanners detecteren en verwijderen van virussen en andere kwaadaardige dingen ingebed in uw computer.

3 Download een spyware detectie programma. De Lava Soft USA website biedt een eenvoudige versie van zijn populaire Ad-Aware gratis. Het legt programma's en cookies die u zeker niet wilt, dan krijgt ontdoen van hen.

4 Check out Windows Defender gratis. De website van Microsoft biedt real-time bescherming tegen alle vormen van malware. Download en scannen voor het verwijderen van spyware. Helaas werkt alleen met Windows XP.

5 Krijg Malicious Software Removal Tool vrij van de Microsoft-website. Deze tool werkt met Windows 2000 en XP. Het scant, ontdekt en verwijdert vele soorten malware dan draait op de achtergrond voor de toekomst detectie.