Hoe de Magento Factuur bewerken

Hoe de Magento Factuur bewerken


Magento is een e-commerce platform waarmee u een online winkel voor de goederen die u wilt verkopen te creëren. Als je het installeert, Magento wordt geleverd met een aantal kritische core bestanden. Deze bestanden bevatten pagina's dat product uploaden, pagina's voor de kassa, en een factuur bestand voor facturering mogelijk te maken. U kunt aangepaste aanvullingen op een factuur om het voor uw bedrijf te kunnen afstemmen. Om de Magento factuur bewerken, moet u een duplicaat bestand op te slaan en de PHP-tags bewerken in het bestand.

instructies

1 Navigeer naar uw Magento factuur PDF kern bestand. Je moet in staat zijn om uw Magento factuur te bereiken door te typen "/app/code/core/Mage/Sales/Model/Order/Pdf/Invoice.php" aan het einde van uw website domein adres in het domein zoekbalk.

2 Bewaar een kopie van de factuur kern bestand, maar plaats het in de map eindigt met "/app/code/local/Mage/Sales/Model/Order/Pdf/Invoice.php". Merk op dat het adres zegt nu "lokale" en niet "kern."

3 Wijzig de PHP-code van de "/app/code/local/Mage/Sales/Model/Order/Pdf/Invoice.php" bestand naar je nieuwe specificaties. Als je niet erg vertrouwd zijn met PHP-code, gebruik dan een codeboek en werken zeer zorgvuldig op koers te blijven. Als u vindt dat u per ongeluk hebt verwijderd code die je nodig hebt, kunt u verwijderen het gekopieerde bestand en probeer het opnieuw, of u kunt het vergelijken met het origineel om te proberen en de verwijderde code.

4 Sla uw wijzigingen door te navigeren uit de buurt van de pagina terug in uw Magento Admin scherm. Wijzigingen in PHP-code worden automatisch opgeslagen door het systeem.

5 Open uw factuur in de back office door te navigeren naar Admin, scroll naar Configuration, scrollen tot Sales, en vervolgens te klikken op Factuur Pakbon en Design. Bewaken van de wijzigingen die u hebt gemaakt en er zeker van dat alles is precies de manier waarop u het wilt. Als er meer veranderingen nodig zijn, redirect terug naar de PHP-bestand.

Hints

  • Handmatig uw gekopieerde bestand uit de oorspronkelijke kern bestand bij te werken, zodat je niet uiteindelijk met behulp van verouderde code op uw site.
  • Magento benadrukt dat je niet bewerkingen kern bestanden moeten maken. een kopie van de kern bestand te bewerken altijd. Op deze manier, als er iets mis is met de factuur die u bewerkt gaat, zal je nog steeds een kern factuur om op terug te vallen.