Hoe te converteren OMA naar WMA

Hoe te converteren OMA naar WMA


De OpenMG / ATRAC3 (OMA) formaat is een eigen formaat, dat eigendom is van Sony. Als een eigen formaat, het is niet toegankelijk voor reguliere conversie en kunnen niet worden afgespeeld door de meeste moderne muziekspelers. Echter, door de invoering van de muziek in een fysieke vorm en vervolgens omschakeling van het, kunt u OMA-geformatteerde muziek om te zetten in de meer praktische Windows Media Audio (WMA) formaat.

instructies

1 Download de Sony SonicStage mediaprogramma. Dit is een programma geschikt voor het afspelen en verzenden van OMA bestanden. Zie het gedeelte Bronnen voor een informatie- en download site.

2 Wacht terwijl SonicStage automatisch detecteert en importeert uw OMA bestanden. Zodra de OMA bestanden zijn bevolkt, ga naar de "maken van een CD" optie in SonicStage.

3 Sleep de bestanden die u wilt converteren naar de compact disc (cd) branden lijst. Dan vindt het tabblad "Format" en selecteer "WAV" als de output formaat.

4 Plaats een lege cd en start het branden. Zodra het branden is voltooid, haal de CD en zet het vervolgens weer in het cd-station van de computer.

5 Ga naar 'Mijn Computer' en selecteer uw cd. U zult uw WAV-bestanden daar te zien. Maak een nieuwe map, en vervolgens de WAV tracks naar de nieuwe map te kopiƫren.

6 Gebruik een audio-opmaak instrument om de nieuwe bestanden te converteren naar WMA. Als u werkt met Windows XP of Vista, kunt u gewoon met de rechtermuisknop op deze nieuwe bestanden en selecteer "converteren naar WMA" in het submenu.