Hoe kan ik een object wijzigen Binnen een Photoshop Layer

Hoe kan ik een object wijzigen Binnen een Photoshop Layer


De mogelijkheid om objecten te vergroten of verkleinen als nodig is, is een van de redenen grafische ontwerpers en professionele fotografen wenden tot Adobe Photoshop CC. Als je nieuw bent aan het werken met lagen, maar de eerste paar keer dat je probeert het, kunt u een aantal onverwachte resultaten. Als je krijgt zwarte randen rond objecten, vervormde afbeeldingen of gewoon niet krijgt het gewenste effect, een snel overzicht van Photoshop Lagen selectie gereedschap en het transformeren van opties moet je opblazen en krimpen objecten in een mum van tijd.

Lagen en transparantie

Wanneer u een afbeelding opent in Photoshop, de foto wordt de achtergrond laag van je canvas. In tegenstelling tot andere lagen, is de achtergrond laag niet de transparantie te bieden, dus als je een object gesneden uit de achtergrond laag, laat het een zwarte vlek achter. Dit is vooral problematisch als je krimpen het object. De snelste manier om dit te omzeilen is om de "achtergrond" laag in het deelvenster Lagen te slepen naar het pictogram "Nieuwe laag" eronder. Het pictogram ziet eruit als een sticky note. Hierdoor wordt de afbeelding in een nieuwe laag, dat doet onder meer transparantie, dus als je een object gesneden uit de laag, laat een lege plek achter transparant, niet een zwarte vlek.

Het selecteren van een item

In de meeste gevallen is de Lasso Tool in de Photoshop Toolbox is de snelste manier om een ​​object te traceren in een afbeelding. Sleep de cursor over het object en laat de muisknop los. U kunt de elliptische of rechthoekige Marquee Tool ook gebruiken voor geometrische objecten. Als het object een enkele kleur, omgeven door een andere kleur, probeer dan te klikken op het object met de toverstaf of de Quick Selection Tool. Terwijl u het object kan manipuleren zoals het is als je het te selecteren, is het meestal een stuk minder rommelig als je kopiëren of knippen van het object in het menu Bewerken en vervolgens plakken in het beeld. Dit zet het object in zijn eigen aparte laag boven de afbeelding.

Het formaat van het Voorwerp

Om een ​​laag of een geselecteerd object in een laag formaat wijzigen, selecteer "Transform" in het menu Bewerken en klik op "Scale." Acht vierkante ankerpunten verschijnen rond het object. Sleep een van deze ankerpunten om het object te vergroten of verkleinen. Als u de verhoudingen handhaven, houdt u de "Shift" -toets tijdens het slepen. Als u een exacte methode voor het schalen nodig hebt, typt u een percentage in zowel de "H" en "W" velden te verhogen of de hoogte en breedte te verminderen door specifieke bedragen. Nadat u op 'Enter', de verkleind object wordt opgeslagen en de ankerpunten verdwijnen.

Problemen met Scaling

Wanneer u de grootte van een object te verhogen, verslechteren je de resolutie een beetje. Als u de grootte van een object te verhogen met 20 procent, moet je niet normaal gesproken een verschil, maar hoe groter je de grootte te verhogen, het vager en meer pixelated het zal verschijnen. Vaak kunt u dit compenseren door het gebruik van de Sharpen Tool of Onscherp filter. De uitzondering hierop zijn vector afbeeldingen, die gewoonlijk worden gebruikt bij het maken emblemen ruwe Photoshop bestanden naar printers, plaats fotobewerking. In tegenstelling tot een foto, die wordt bepaald door de pixels, vectoren lijnen en objecten gedefinieerd door wiskundige vergelijkingen. Zo kunt u een vector schalen 1000 keer in grootte, het maken van affiches uit een enkel bestand, zonder verlies van kwaliteit.