Hoe maak je een meerdere pagina's PDF-bestand in Photoshop Elements 6 Maak

Nadat u een meerdere PDF-document met Adobe Photoshop Elements 6 te maken, kan iedereen met een gemeenschappelijk besturingssysteem van uw foto's te bekijken. De afbeeldingen in het PDF-bestand zal hetzelfde verschijnen als ze in Elements deden. Het maken van een PDF met meerdere pagina in Elements 6 omvat het werken met meerdere doeken, wat verwarrend kan zijn. Echter, Elements 6 is voorzien van een donkerder programmavenster dan de vorige versies van het programma. De ingetogen achtergrond voorkomt verwarring door het plaatsen van een sterkere focus op uw foto's in plaats van user interface van het programma.

instructies

1 Klik op het menu "Bestand", klik vervolgens op de opdracht "Nieuw". Klik op "OK" om de standaardinstellingen voor het doek te accepteren.

2 Klik op het penseel of potlood pictogram in het palet hulpmiddel om de "Penseel" of "Potlood" tekenmodi draaien. U kunt ook op het pictogram "T" om de modus voor het maken van tekst uitvoeren.

3 Klik op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het palet tool, klik op een kleur uit het venster dat verschijnt.

4 Sleep de muisaanwijzer in het venster om te tekenen of te schilderen, of om een ​​tekstvak te definiëren als u het pictogram "T" in stap 2 klikte Als u in de tekst-entry mode, tik wat tekst in het vak u zojuist hebt gemaakt.

5 Klik op het menu "Edit", klik vervolgens op de opdracht om een ​​andere tekening doek toe te voegen aan uw werkruimte "blanco pagina toevoegen". U kunt heen en weer tussen de twee doeken, die Adobe noemt schakelen "pagina's," door te klikken op de kleine links of rechts pijlen op de bodem van de huidige canvas. Het tekstvak boven de pijlen geeft het paginanummer. U zult dus zien ofwel "1 van 2" of "2 van 2."

6 Klik op de pijl naar rechts in de vorige stap genoemd, gebruik dan de instructies van stap 2 tot en met 5 te maken van de tweede doek.

7 Klik op commando "Opslaan" het menu "Bestand" om ervoor te Elements toont de "Opslaan als" dialoogvenster. Klik op de pijl naast de keuzelijst met het label "Format." U zult twee opties voor het type bestand dat u kunt besparen zien. Een optie is het "Photo project formaat," dat is Adobe's standaardindeling voor projecten in Elementen die twee of meer doeken hebben. De andere optie is "Portable Document Format", ook bekend als "PDF."

8 Klik op de "PDF" optie in de vorige stap genoemd, typ een bestandsnaam in het "Name" tekstvak boven de "Format" drop-down lijst.

9 Klik op 'Opslaan' om uw twee pagina tekening opslaan als PDF, gebruik dan Windows Verkenner om naar de map waarin u zojuist het bestand opgeslagen.

10 Dubbelklik op het PDF-bestand te openen en te bekijken uw illustraties in Adobe Reader of standaardprogramma van uw besturingssysteem voor het openen van PDF-bestanden.