Hoe vindt u mijn Facebook Fan Pages

Zelfs als u op Facebook bent geweest voor een lange tijd, kan frequent profiel en de site lay-out veranderingen die het moeilijk om uw favoriete fan pagina's te maken. Dit kan met name verwarrend zijn, omdat Facebook fan pagina's verwijderd uit uw profiel in plaats van het hebben van "belangen" secties met actieve links. U kunt uw favoriete Facebook fan pagina's via uw profiel of door direct navigeren naar de URL Facebook-pagina's.

instructies

1 Navigeer naar Facebook.com en voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account.

2 Klik op de link voor je naam in de rechterbovenhoek van de pagina om toegang tot je profiel en klik vervolgens op de "Info" link aan de linkerzijde.

3 Scroll naar beneden naar de "activiteiten en belangen" rubriek en klik op de "andere pagina's Show" link. Facebook zal meer van de pagina's die u graag laten zien. Klik op de "en [aantal invullen] meer" link naar al uw pagina's te bekijken.

4 Typ het woord "Pagina's" in de zoekbalk aan de bovenkant van uw homepage wanneer u inlogt om direct naar de pagina's. Selecteer "Facebook Pages" in het pop-up drop-down resultaten. Klik op de link "Mijn pagina's" in de rechterbovenhoek van de pagina om een ‚Äč‚Äčlijst van pagina's die u wilt met foto's te bekijken.

Hints

  • Maak een bladwijzer in de webbrowser om direct naar de Facebook-pagina's webpagina voor gemakkelijkere toegang.