Verschillen tussen Ethernet Hubs & Ethernet Switches

Verschillen tussen Ethernet Hubs & Ethernet Switches


Zowel Ethernet hubs en switches zijn apparaten gebruikt om één of meer machines verbinden met een andere component van hetzij het lokale netwerk (LAN) of wide area network (WAN) in zijn omgeving.

Ethernet Hub

Een hub verbindt meerdere componenten op een LAN met elkaar, met de WAN of beide. Als de gegevens op de hub om een ​​poort wordt gestuurd, wordt die data herhaald om alle poorten van de hub en alle apparaten te bepalen dan voor welk apparaat de gegevens zijn bestemd.

Ethernet Switch

Een switch werkt als een directe verbinding tussen twee machines. Hoewel veel machines kan worden aangesloten op een schakelaar, wordt elk toegewezen directe verbinding met elkaar delen van het apparaat die schakelaar. Deze directe verbinding kunnen gegevens alleen worden verzonden naar de juiste machine zonder onnodige herhaling.

De voordelen van een hub

Hubs zijn een snelle en eenvoudige manier om een ​​netwerk uit te breiden. Ze zijn ideaal voor kleinere netwerken van 30 of minder omdat gegevens wordt herhaald om alle machines die uitmonden in het. Voor grotere netwerken kan een schakelaar geschikter.

Voordelen van een Switch

Grotere netwerken vaak gebruik van schakelaars om te bezuinigen op onnodig verkeer op het netwerk. Schakelaars niet signalen te herhalen om alle machines gevoerd in, waardoor het de ideale keuze wanneer veel gebruikers al aanzienlijke druk zetten op de netwerkconfiguratie.

aanverwante apparatuur

Routers veelgebruikte thuis zijn vaak een combinatie hub, switch en firewall. Een schakelaar is in wezen een verzameling van crossover-kabels in een apparaat. Bij gebruik van een crossover-kabel, een gebruiker een brug tussen twee apparaten rechtstreeks met de kabel, die hetzelfde is een schakelaar zorgt samen met de extra mogelijkheid om de verbinding met twee machines aangesloten digitaal verplaatsen.