Scanners compatibel met Windows 7

Scanners compatibel met Windows 7


Microsoft Windows 'nieuwste release is Windows 7, een besturingssysteem geproduceerd door Microsoft voor personal computers, zoals desktops en laptops. Omdat veel consumenten zullen overschakelen op Windows 7 van zijn voorgangers, zoals Windows Vista en Windows XP, zullen ze ook willen weten wat voor soort apparaten gaan compatibel met de nieuwste Windows-versie te zijn. Als u een scanner de gebruiker en zijn op zoek naar een nieuwe scanner te kopen, zorg ervoor dat je kijkt naar degenen die compatibel zijn met Microsoft Windows 7.

Canon CanoScan Lide200 USB-scanner

De Lide200 USB-scanner is een van de scanners compatibel met Windows 7. Er zijn vele opties die je kunt doen met een originele scan, zoals kopiëren het originele document, maakt u e-mailbijlagen of maak PDF-bestanden. De scanner wordt geleverd met een nieuwe Auto Scan Mode, die detecteert, scans en slaat het originele document met de optimale instellingen. Resolutie van de kleur dpi gaat tot 4800 x 4800 en het is mogelijk om 19.200 x 19.200 softwarematig geïnterpoleerd scans maken. De scanner duurt slechts ongeveer 14 seconden nodig om Letter-formaat kleuren scans en de geavanceerde Z-deksel is geschikt voor het produceren van duidelijke en volledige scans van dik originele bronnen, zoals notebooks.

Epson Perfection V300 Photo Scanner

Compatibel met Windows 7, de Epson Perfection V300 Photo scanner is geschikt voor het scannen van films, foto's en 3D-objecten met verbazingwekkende helderheid en detail. Bij 4800 dpi optische resolutie, de scanner wordt geleverd met de mogelijkheid om afbeeldingen te scannen met een opmerkelijke resolutie. De scanner kunt u ook uitzonderlijke vergrotingen voor beelden te creëren en laat u herstellen vervaagde foto's. Er is een high-rise deksel waarmee u boeken of andere 3-D objecten te scannen, en met één druk te scannen, de V300 maakt het eenvoudig te installeren, te kopiëren of te scannen documenten zeer snel.

HP Scanjet N6310 flatbed documentscanner

Ontworpen voor drukke kantoor gebruikers, de HP Scanjet N6310 flatbed documentscanner maakt office gebruikers vast te leggen en te beheren van grote aantallen documenten snel. De scanner kan documenten van verschillende grootte, foto's, dia's en negatieven scannen en produceert hoogwaardige foto scans bij 2.400 dpi en 48-kleur. Daarnaast kunt u de scanner ingesteld op een document in PDF-formaat of in Word-formaat met scannen scannen naar PDF en scannen document naar Microsoft-opties, evenals gebruik maken van de HP scantechnologie om gedigitaliseerde bestanden in de weg te snijden of roteren dat je wilt kijken. Afbeelding scans kunnen worden opgeslagen in de formaten van PDF, TIFF en JPEG en worden rechtstreeks naar een map, toepassing of e-mail.