Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook

Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Apple onlangs beginnen met solid state disk opties bij het bestellen van nieuwe Macbooks. Zoals met de meeste van Apple's upgrades, deze upgrades zijn vrij prijzig. Dit artikel zal u tonen hoe je een SSD te installeren in uw nieuwe (of oude!) Macbook en bespaart een hoop geld in het proces.

instructies

1 U kunt kopen solid state schijven voor vrij goedkoop op de link hieronder of op andere plaatsen online. Hoewel het verleidelijk om een ​​grote een te kopen kan zijn, zal een 32GB schijf meer dan genoeg om uw basissysteem informatie en applicaties vast te houden. U zult dan in staat zijn om uw oude harde schijf te gebruiken als externe opslag. Een grotere schijf niet zou dingen veel sneller hoe dan ook te maken.

2 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook

Ten eerste willen we alle gegevens van de macbook spiegel op onze nieuwe SSD. Open de behuizing en installeer de SSD. Sluit de externe in de Macbook.

3 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Open Schijfhulpprogramma en selecteer de SSD uit het linkerpaneel. Klik op het tabblad Partition op de rechter. Stel het Volume Scheme als "1 partitie." Stel het formaat in op "Mac OS Uitgebreid (journaled)." Klik op de knop Opties en verzekeren "GUID Partition Table" is geselecteerd. Klik op 'Toepassen'.

4 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Open Carbon Copy Cloner. Onder bron schijf, selecteert u de belangrijkste harde schijf van uw MacBook. Op het rechter venster, selecteer uw SSD als Target Disk. Je moet een groen licht dat kun jij de drive bootable worden gezien. Als je alle hebt ingesteld, klikt u op "Clone."

5 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Bij het klonen is voltooid, zet je macbook en trek de stekker uit het stopcontact. Het draaien van de macbook over, steek de penny in de sleuf en draai het om de batterij te openen.

6 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Hier komt de hardware spul, dus laten we dit deel langzaam. Schuif de batterij uit en zet het aan de kant.

7 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Er zijn drie kleine schroeven langs de binnenzijde van het compartiment. Schroef hen en til het scharnier.

8 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Tegenover de nieuw geopenbaarde slot is er een kleine witte plastic strip aan de linkerkant. Trek het uit naar de harde schijf te onthullen.

9 Hoe maak je een SSD (Solid State Disk) Installeer in een Macbook


Schroef de harde schijf van het brace. Haal de SSD uit de externe behuizing en schroef deze in de brace. Als u wilt blijven maken van uw oude harde schijf te gebruiken als een externe harde schijf, kunt u het in de externe behuizing te installeren.

10 Plaats de SSD in de harddrive slot. Schroef de beugel terug in, en pop de batterij weer op zijn plaats. Uw upgrade is nu compleet!

Hints

  • Upgraden van uw harde schijf is een grote stap in de richting van veel meer gruwelijke wijzigingen. Voor je het weet zul je het toevoegen van waterkoeling of iets dergelijks.
  • Zorg ervoor dat je geen statische elektriciteit niet voordat je gaat te raken dingen.
  • Print dit artikel uit of het in de buurt door. Zodra u uw macbook stilgelegd, het is niet van plan om veel helpen.