Hoe kan ik een dvd-film uit JPEG's maken

Als een foto zegt meer dan 1000 woorden, je voorstellen hoe veel woorden, zinnen en emoties kunnen worden gemaakt als die foto's bij elkaar werden geregen en gebrand op een DVD. Het maken van een DVD-film van JPEG-foto's is een eenvoudig proces met meerdere opties en kan gedaan worden in meerdere softwareprogramma's en film editors. Om het brandproces te voltooien alles in een, de makkelijkste programma te gebruiken is Nero Vision, maar veel van dezelfde stappen die hier gebruikt kunnen worden toegepast op andere video-editing programma's.

instructies

1 Open het Nero Vision programma om een ​​nieuw project te starten. Als u gebruik maakt van het basisprogramma van Nero StartSmart, klik dan op de 'Maak je eigen DVD-Video "knop.

2 Klik op de "Make Slide Show" knop aan de rechterkant. Een nieuw venster wordt geladen wat is eigenlijk een mini-editing programma. In de rechter bovenhoek is een venster met tabbladen. Het bovenste venster moet zijn voorzien van een film strip en het label 'Mijn mediabestanden. " Het linker venster is een preview-venster te zien hoe uw project eruit ziet en de onderkant is de "Timeline", die zal worden gebruikt om te bestellen en het organiseren van uw JPEG-foto's.

3 Klik op de kleine blauwe cirkel met de map en een vergrootglas beeld. Hiermee kunt u zoeken naar foto's. Selecteer alle JPEG-bestanden die u wilt branden op de DVD en druk op de knop "OK". Als de foto's zijn in meerdere mappen, en herhaal dit proces totdat ze allemaal in het project worden geladen.

4 Sleep de foto's naar beneden in de tijdlijn in de volgorde waarin u ze wilt weergeven. U kunt de volgorde later wijzigen.

5 Klik op de tweede tab op de rechterbovenhoek zodra alle van de foto's zijn toegevoegd. Dit tabblad is voorzien van overgangen en speciale effecten die kunnen worden toegepast op de foto's. Kijk door de verschillende overgangseffecten categorieën en klik ze een keer om een ​​voorbeeld van wat de overgangen eruit zien. Om een ​​overgang toe te passen, sleept u het naar beneden in tussen twee foto's en het zal automatisch worden verwerkt.

6 muziek toe te voegen aan het project door te klikken op de tab "Audio" in het hoofdstuk "Timeline". Voeg een nummer of ander geluidsbestand door te slepen naar beneden in dit gebied.

7 Druk op de knop "Volgende" zodra de diashow is voltooid. U keert terug naar het hoofdmenu en de diavoorstelling wordt automatisch toegevoegd aan het project. Druk op "Next" om menu's voor de DVD te maken.

8 Test uw DVD zodra het wordt verbrand om te zorgen dat alles verbrand en correct verwerkt te maken. De brandende proces kan meer dan een uur duren, afhankelijk van hoe lang de diavoorstelling is.