Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen op een Aspire 6930

Hoe kan ik het LCD-scherm vervangen op een Aspire 6930


Een laptop LCD-scherm is een gevoelig apparaat bestaat uit een vloeibaar kristal materiaal tussen twee glasplaten. Als uw laptop laat vallen of onzorgvuldig behandeld, uw LCD-scherm is waarschijnlijk gemakkelijk breken. In het geval dat dit gebeurt met uw Acer Aspire 6930 laptop, je gebroken scherm zelf. Het uitvoeren van de procedure vereist een gedeeltelijke ontmantelen van de laptop. Hier is hoe dat te doen.

instructies

1 Schakel de laptop via het besturingssysteem. Koppel de belangrijkste netsnoer, sluit het beeldscherm en leg de laptop gezicht naar beneden. Haal de accu uit de onderkant van de laptop.

2 Flip de laptop over en trek opent het beeldscherm zo ver mogelijk. Gebruik een dunne, platte schroevendraaier te wrikken het rubber schroef covers van het voorpaneel van de LCD-scherm. Verwijder de Phillips-head schroeven uit het voorpaneel. Til de voorkant van het scherm naar het LCD-scherm te onthullen.

3 Zoek de inverter aan de binnenkant van de onderste rand van het beeldscherm onder het LCD-scherm. Koppel de twee backlight kabels van elk uiteinde van de omvormer. Til de omvormer uit de display.

4 Verwijder de kruiskopschroeven het monteren van de LCD-scherm om het display achterpaneel. Pak de bovenkant van het LCD-scherm, en kantel het naar voren totdat je toegang hebt tot de achterkant van het scherm te hebben.

5 Koppel de belangrijkste LCD-video-kabel van de connector op de achterkant van het scherm. Schil weg eventuele tape waarmee de kabel aan de achterkant van het LCD-scherm. Til het beeldscherm uit de display, en opzij leggen.

6 Draai deze procedure om het nieuwe LCD-scherm te installeren.

Hints

  • Draag een antistatische polsband om elektrische schade aan de laptop te voorkomen.