Hoe de M4A Format spelen met Windows Media Player

M4A-bestanden zijn MP4-audio-bestanden die worden gebruikt door Apple's iTunes. M4A-bestanden zijn net als MP4-bestanden, met uitzondering van hun extensies. Omdat ze geen DRM (Digital Right Management) in verband met hen, kan elk programma dat MP4 afspelen, met inbegrip van Windows Media Player ondersteunt, ze speelt. Als uw computer niet M4A bestanden doet associƫren met Windows Media Player, kan het worden gedaan om dus ofwel doen op een file-by-file basis of door de vereniging voor alle M4A-bestanden.

instructies

Windows Media Player instellen als standaard M4A speler

1 Klik met de rechtermuisknop op het bestand M4A en ga naar "Open met."

2 Selecteer "Windows Media Player" uit de lijst van beschikbare programma's. Als Windows Media Player is niet op de lijst, selecteer "Kies Default Program." Als het lopen XP, wordt deze selectie heet "Programma kiezen."

3 In het "Kies Default Program" venster, kies "Bladeren" en ga naar "Program Files" en vervolgens "Windows Media Player." Dubbelklik op "Wmplayer.exe" naar Windows Media Player selecteren als standaardprogramma voor M4A-bestanden.

Het spelen van individuele M4A bestanden in Windows Media Player

4 Start Windows Media Player.

5 Ga naar "File" en vervolgens "Open."

6 Selecteer de M4A-bestand dat u wilt afspelen en selecteer 'open'. Windows Media Player zal nu het bestand af te spelen.