Hoe te ongedaan maken gebruik van Filezilla

Hoe te ongedaan maken gebruik van Filezilla


Een gevreesde zinkend gevoel begeleidt het besef dat je iets van uw website die u niet mag hebt verwijderd hebt verwijderd. Helaas, wanneer je deze schrapping gebruik van Filezilla uit te voeren, geen magische "ongedaan maken" knop kan de wijzigingen ongedaan te maken. Maar niet alles is verloren. Enkele tips en trucs kunnen u helpen bij vorige versies van uw website pagina's te herstellen. Als u nodig hebt om pagina's voor uw website te herstellen, kunt u een aantal strategieƫn te proberen.

instructies

Herstel het bestand van de Filezilla tijdelijke map

1 Klik op de Windows "Start" knop, highlight "Computer" en druk op de linker muisknop. Klik op 'Extra' in de linkerbovenhoek in de nieuw venster dat wordt weergegeven. Selecteer "Mapopties" uit het menu. Klik op het tabblad "View", scroll naar beneden naar "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en selecteer de "Verborgen bestanden en mappen" knop. Klik op 'Toepassen'.

2 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, de muisaanwijzer op "Nieuw" en vervolgens op "Folder" van de onlangs weergegeven menu. Noem deze map "Restore" of een andere passende naam.

3 Ga naar de map "AppData" op uw computer. Open het "Local" map, open vervolgens de "Temp" map en tot slot open de "fz3temp-1" map.

4 Selecteer het bestand dat u wilt herstellen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Kopiƫren" uit het drop-down menu.

5 Navigeer naar de nieuwe map eerder hebt gemaakt. Klik met de rechtermuisknop ergens in deze map en selecteer "Plakken" in het drop-down menu.

6 Open het bestand in een geschikte file editor, maak de gewenste wijzigingen, en uploaden naar uw server via Filezilla.

Herstel het bestand van Google Cache

7 Open uw webbrowser. Voer www.google.com in de adresbalk en druk op "Enter" op uw toetsenbord.

8 Voer de volgende in het zoekvak "site: .uwdomeinnaam.com" (zonder aanhalingstekens) en druk op "Enter." Zoek het gewilde pagina en klik op de "gecached" hyperlink onderaan de lijst.

9 Bewaar deze pagina op uw harde schijf met de functie van uw browser "save file".

10 Open het bestand in een geschikte file editor, maak de gewenste wijzigingen, en uploaden naar uw server via Filezilla.

Herstel het bestand van uw browser cache

11 Open Mozilla Firefox. Type "about: cache '." Return "in de adresbalk (zonder aanhalingstekens) en druk op Klik op de "List cachevermeldingen" hyperlink onder "Disk cache apparaat."

12 Houd de "Ctrl" toets ingedrukt en druk op de "F" Voer de naam van het bestand te herstellen in het zoekvak en druk op de "Next" knop totdat het bestand wordt gevonden. Klik op de gemarkeerde hyperlink.

13 Selecteer en markeer het adres van het bestand dat zich naast "bestand op de schijf :." Houd de "Ctrl" toets ingedrukt en druk op de "C" Markeer de adresbalk van de browser, klik met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'.

14 Sla de nieuw geopende pagina op uw harde schijf met de functie van uw browser "save file".

15 Open het bestand in een geschikte file editor, maak de gewenste wijzigingen, en uploaden naar uw server via Filezilla.