Hoe te downloaden en installeren van een Internet Explorer ActiveX-besturingselement

Internet Explorer ActiveX-besturingselementen kunt uw surfervaring te verbeteren en voeg extra functionaliteit toe aan een aantal websites die u bezoekt. Verbeterde graphics, games en volwaardige mini-toepassingen kunnen allemaal in je Internet Explorer browser dankzij ActiveX worden geïnstalleerd. Microsoft, bijvoorbeeld, kan downloaden en installeren van een ActiveX-besturingselement op uw computer voor beveiligingsupdate doeleinden. Andere website, daarentegen, kan een heel ander type controle die een volledig losstaan ​​functie uitvoert installeren.

instructies

1 Kijk voor een gele informatiebalk aan de bovenkant van uw browser. Deze bar zal verschijnen wanneer een website nodig heeft om een ​​ActiveX-besturingselement te downloaden. De bar zal ook de naam van de controle en de uitgever die de controle geschapen bevatten.

2 Klik rechts op de informatie balk om een ​​lijst met opties weer te geven.

3 Klik op de "Wat is het risico" optie om de risico's in verband met de installatie van de controle te bekijken. Zie "Microsoft: Online Safety" in Bronnen voor meer informatie over ActiveX-besturingselement risico's en gevaren.

4 Klik op de optie "Install ActiveX Control" als u wenst te gaan na het bekijken van de risico's. Klik op "Yes" wanneer gevraagd, "Wilt u deze software te installeren?"

5 Klik op "Install" om de installatie te beginnen. Het ActiveX-besturingselement wordt gedownload naar uw computer en u op de hoogte wanneer die taak is voltooid. U hoeft niet naar uw browser opnieuw op te starten of opnieuw opstarten van uw computer. Omdat ActiveX-besturingselementen zijn meestal klein, zal uw wachttijd minimaal zijn.

Hints

  • Zodra u downloaden en installeren van een Internet Explorer ActiveX-besturingselement, hoef je niet om het opnieuw te installeren. Deze controles kunnen worden verwijderd of uitgeschakeld moet je ooit de behoefte hebben om dat te doen.
  • Zorg ervoor dat u een website vertrouwt voor het installeren van de ActiveX-besturingselement. Hoewel in principe veilig, kunnen ActiveX-besturingselementen uw computer beschadigen of gedownload van een kwaadaardige website. Daarom, als u niet bekend bent met een bepaalde website zijn, niet de ActiveX-besturingselement te installeren. Volgens Microsoft: "Als een ActiveX-besturingselement is niet essentieel om uw computer activiteit, vermijd installeren."