Hoe om te vertellen die je LinkedIn profiel

Hoe om te vertellen die je LinkedIn profiel


LinkedIn biedt professionele netwerken op een social media website. Het staat u toe om te verbinden met bekende medewerkers en u een aantal nieuwe. LinkedIn biedt ook een takenbord voor wie op zoek om hun carrière uit te breiden. Een belangrijk onderdeel van effectief netwerken is te weten wie op zoek is naar jou. Indien u onlangs ondergaan interviews, peilen naar de interesse van de mensen op die bedrijven door te controleren om te zien of zij uw LinkedIn-profiel heeft bekeken.

instructies

1 Meld u aan bij uw LinkedIn-webpagina.

2 Scroll naar beneden totdat u een link aan de rechterzijde van de webpagina label zie "Wie is bekeken mijn profiel." Klik erop.

3 Lees de statistieken over de volgende webpagina. Het toont het aantal mensen die je profiel in de afgelopen week bekeken. Het informeert u ook hoe vaak je profiel was te zien in de zoekresultaten voor dezelfde hoeveelheid tijd.

4 Lees de lijst van mensen die je profiel bekeken. Deze lijst zal waarschijnlijk gekenmerkt vage omschrijvingen, zoals "Copywriter in Boston" of "Vice President bij Widgets Inc." Upgrade naar betaalde lid status meer gedetailleerde beschrijvingen bekijken.

Hints

  • Bewerk uw zichtbaarheid instellingen in de "Who's bekeken mijn profiel" webpagina als u wenst om gegevens over uzelf te verbergen bij een bezoek aan andere profielen van leden.