Hoe te verwijderen Hidden History Permanent

Hoe te verwijderen Hidden History Permanent


Internet browsers slaan verborgen gebruik van gegevens als een manier op te sporen en te verrijken van een gebruiker browser ervaring. Soms echter verborgen inhoud kan uiteindelijk het behoud van gevoelige informatie die u in gevaar brengen. Gelukkig is het gemakkelijk om de geschiedenis van uw internet browser in een paar simpele stappen te verwijderen.

instructies

internet Explorer

1 Open Internet Explorer.

2 In de rechterbovenhoek selecteer "Extra." Uit het drop-down menu selecteer 'Internet-opties. "

3 "Wissen" onder de rubriek "Browsing History". Controleer elke doos met uitzondering van "Preserve Favorite Website Data" en klik op "Verwijderen." Alle cookies, tijdelijke internetbestanden, formuliergegevens en opgeslagen informatie zal nu worden verwijderd. Zorg ervoor dat uw Prullenbak legen na het doen van deze taak door met de rechtermuisknop te klikken op de Prullenbak en het selecteren van "Prullenbak leegmaken."

Firefox

4 Open Firefox.

5 Houd Ctrl + Shift + Delete tegelijk. Dit zal de "Recente geschiedenis wissen" box.

6 Controleer alle vakjes en klik op "Nu wissen." Al uw verborgen geschiedenis internet bestanden worden verwijderd. Zorg ervoor dat uw Prullenbak legen na het doen van deze taak door met de rechtermuisknop te klikken op de Prullenbak en het selecteren van "Prullenbak leegmaken."