Hoe maak je een IBM ThinkPad i Series Problemen met 1300

Hoe maak je een IBM ThinkPad i Series Problemen met 1300


Geld besparen en meer informatie over uw laptop door het oplossen van problemen die u ondervindt. U bespaart geld door het oplossen van problemen met uw IBM ThinkPad i Series 1300 laptop, omdat je niet hoeft te nemen naar een computer reparatiebedrijf. Problemen met de laptop zal ook de opbouw van uw vertrouwen om andere laptop kwesties, zoals het installeren van upgrades of hardware vervangen te pakken. Veelvoorkomende problemen met de IBM ThinkPad i Series 1300 laptop zijn: niet in staat om de computer ontwaken uit standby-modus en werken via problemen met een leeg extern beeldscherm en primaire monitor.

instructies

Computer niet ontwaakt uit de stand-bymodus

1 Sluit de IBM ThinkPad i Series 1300 laptop aan op de AC-adapter als de computer niet zal ontwaken uit de slaapstand en de batterij-indicator licht, dat lijkt op een batterij-icoon en ligt direct onder de monitor, knippert oranje. Ook sluit de AC adapter wanneer de slaapstand licht, een halve maan icoon in de buurt van de batterij-indicator licht is groen. Laat de batterij gedurende vier uur.

2 Druk op een knop op het toetsenbord om te proberen de laptop wakker te worden uit de stand-bymodus.

3 Vervang de batterij door een volledig opgeladen batterij en druk op de "Fn". Gebruik de nieuwe batterij totdat deze slijt, sluit de laptop in de netadapter. Als de accu niet kan worden opgeladen, moet u een nieuw netsnoer. Als de batterij wordt opgeladen, zonder enige problemen, moet u uw andere batterij te vervangen.

Blanco externe monitor

4 Sluit het externe beeldscherm aan op een andere computer en zorg ervoor dat de externe monitor werkt nog steeds.

5 Zet uw laptop, sluit de externe monitor in de VGA-uitgang aan de achterkant van uw laptop, zet je laptop weer aan.

6 Druk op de "Fn" toetsen "F7" gelijktijdig om te schakelen tussen uw laptop monitor en het externe beeldscherm.

Computer staat aan, maar het scherm is leeg

7 Druk stevig op de batterij aan de onderkant van de laptop te zorgen dat het wordt vergrendeld. Als u de batterij klik hoort, was het waarschijnlijk los.

8 Schakel stopcontacten als u onlangs aangesloten op een stopcontact op een zwakke batterij op te laden terwijl je nog steeds met behulp van uw laptop. Als de batterij lampje knippert oranje, was je waarschijnlijk niet aangesloten op een actief stopcontact.

9 Druk op de knop om te controleren of de computer is eigenlijk op. Als de batterij gleed uit en de laptop is niet aangesloten op een stopcontact, kan de laptop volledig zijn stilgelegd.

10 Druk op "Fn" en "Thuis" gelijktijdig om het display lichter te maken. Als iemand per ongeluk ingedrukt de "Fn" en "End" toetsen, het display zou zijn volledig verduisterd en het zou zijn verschenen, alsof de computer is uitgeschakeld. Als de monitor nog steeds leeg is en je bent zeker van dat de stroom is ingeschakeld, het beeldscherm meest waarschijnlijk vervangen behoeften.