Hoe kan ik Active Directory op Windows installeren

De Active Directory, gemaakt door Microsoft, is software die draait op een Microsoft-server. Active Directory helpt de goede prestaties van alle gebruikers op de directory te behouden door het scheiden van alle objecten in drie hoofdgroepen. De "gebruikersgroep" zijn de mensen die inloggen op de server; de "groep resources" omvat printers, scanners en faxapparaten; en de "diensten", is in feite de e-mails van gebruikers. Bij het installeren van Active Directory op Windows XP, moet de installatie plaats te vinden onder de naam van de beheerder, anders specifieke opties zijn hierdoor niet beschikbaar.

instructies

1 Meld u aan als beheerder op de server en klik op "Start", gevolgd door "Server Manager." De Server Manager wordt nu geladen. Onder de Role Summary klik "Functies toevoegen," en klik op 'Volgende'.

2 Selecteer 'Active Directory Domain Services, "en klik op' Volgende '. Klik op "Install" en de software zal beginnen te installeren.

3 Selecteer "Sluit deze wizard en start de wizard Active Directory Domain Services installeren," zodra de installatie is voltooid. Klik op "Next" nog twee keer.

4 Kies "Bestaande bos" op het "Choose Deployment Configuration" pagina. Selecteer 'Voeg een domeincontroller aan een bestaand domein "en klik op' Volgende '.

5 Typ de naam van een bestaand domein u wenst te worden opgenomen in de Active Directory.

6 Selecteer "Mijn huidige gelogde op referenties" onder de "Geef de accountreferenties gebruiken om de installatie uit te voeren" optie. Klik op "Alternatieve geloofsbrieven" en klik op "Set".

7 Voer de de gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Selecteer een nieuw domein controller en klik op 'Volgende'. Selecteer een site uit de verstrekte lijst om de domeincontroller te installeren en klik op 'Volgende'.

8 Selecteer de "DNS-server", "Global Catalog" of "Alleen-lezen domein server." Er zullen verklaringen van de drie opties naast hen. Klik op "Next" opnieuw en opnieuw te bevestigen uw gebruikersnaam en wachtwoord wanneer gevraagd. Klik op "Finish" en start de computer opnieuw op te starten. De Active Directory wordt nu geïnstalleerd wanneer het systeem opnieuw wordt opgestart.