Hoe om te herstellen van een Faded Photo

Hoe om te herstellen van een Faded Photo


Vanwege de aard van papier en kleurverzadiging meeste oude foto vervagen en verloop van tijd afnemen. Het herstellen van oude, vervaagde foto's is relatief eenvoudig met behulp van Photoshop. Een basiskennis van Photoshop en het toolpalet is noodzakelijk om deze tutorial te gebruiken. Volg deze simpele stappen en brengt leven terug in die oude en vervaagde foto's. Gebruik deze Photoshop tutorial en het behoud van de familiefoto's voor de toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

instructies

Afbeelding Restauratie Stappen

1 Bewaar een kopie van het beeld naar de computer. Hierdoor wordt het originele beeld in het geval het bestand per ongeluk tijdens het bewerken is beschadigd redden.

2 Om de gele tint te verwijderen, past u de algehele balans van het beeld door te kiezen voor Afbeelding> Aanpassingen> Automatische niveaus van de belangrijkste werkbalk. Als het beeld nog steeds een gele kleurzweem, opent u het dialoogvenster Photo Filter openen door te klikken op de "Nieuwe aanpassingslaag" knop aan de onderkant van het palet Lagen. Kies "Filter" en in het drop down menu kiezen blauw. Check "Lichtsterkte behouden" en verplaats de schuifregelaar Dichtheid totdat de huidtinten normaal uitzien en de rest van de gele tint wordt verwijderd.

3 Open een krommen laag door te klikken op de "Create New Adjustment Layer" knop aan de onderkant van het palet Lagen. Klik op de zwarte pipet en vink het vakje "Show Clipping". Dit zal het beeld om te zetten in een witte doos. Verplaats de zwarte slider op de curves grafiek tot het eerste deel van een zwarte gebied in de afbeelding wordt weergegeven. Klik op dat deel van het beeld. Klik nu op het witte pipet. Dit zal het beeld om te zetten in een zwarte doos. Verplaats de witte schuifknop op de curves grafiek tot het eerste gebied van de witte verschijnt en klik op dat gebied. Nu, klikt u op "OK" in het dialoogvenster Curven.

4 Gebruik het retoucheerpenseel het toolpalet te klonen of te genezen onvolkomenheden, vlekken, vlekken en andere merken op de foto.

5 Om stof en krassen te verwijderen, kiest u Filter> Ruis> Stof en krassen op de hoofdwerkbalk. Een dialoogvenster wordt geopend. Verplaats de schuifregelaar Radius tot de stofdeeltjes beginnen te verdwijnen. Verplaats de schuifregelaar Drempel in combinatie met de schuifregelaar Radius tot het grootste deel van het stof vlekken zijn niet merkbaar, maar het beeld is nog steeds duidelijk.

6 Verscherpen het beeld door te kiezen voor Filter> Sharpen> Onscherp masker. In het dialoogvenster dat wordt geopend kiest een straal tussen 1 en 2. Stel de drempel rond 14. Verplaats de schuifregelaar Hoeveel totdat het beeld is over-geslepen. Dit kan ongeveer 300-400 zijn. Klik op 'OK'. Nu, kiest u Bewerken> Vervagen Onscherp masker. Onder de Mode dropdown menu, selecteer "Helderheid." Verplaats de schuifregelaar Dekking tot het beeld de gewenste scherpte. Klik op 'OK'.

7 Plat en het beeld opslaan. Gefeliciteerd, uw afbeelding hersteld en klaar om te worden afgedrukt.

Hints

  • Niet alle beelden zullen alle stappen nodig, maar alle stappen moeten in chronologische volgorde worden toegepast.
  • Geavanceerde Photoshop-gebruikers kunnen de kleuren te verbeteren met behulp van meer diepgaande methoden met bochten en kanalen. Deze tutorial is een globale correctie voor algemeen gebruik door gevorderde amateurs.