Hoe te verwijderen Netflix pop-ups van Firefox

Bepaalde websites kunnen ongewenste Netflix pop-up advertenties te laden, terwijl u ze bekijkt in de Firefox webbrowser. Deze pop-ups kan worden geblokkeerd weergegeven in Firefox door het activeren van de browser pop-up blocker. De Firefox pop-up blocker kan worden ingeschakeld vanuit het browservenster en vereist geen extra bestanden worden gedownload of geïnstalleerd. Na het activeren van de pop-up blocker, zal Firefox geen pop-ups weer te geven, met inbegrip van Netflix advertenties, tenzij u handmatig de website weer pop-ups weer te geven.

instructies

1 Open de Firefox-browser vanaf uw bureaublad of in het menu "Start". Klik op de "Tools" knop die in de menubalk zich naar de bovenkant van het Firefox-venster verschijnt.

2 Klik op de "Opties ..." knop in het drop-down menu dat verschijnt. Klik op het pictogram met de naam "Content" in de buurt van de top van het venster dat opent.

3 Klik in de lege witte plein naast de "Block pop-upvensters" text om een ​​vinkje te plaatsen in het. Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster. Firefox zal nu voorkomen dat Netflix pop-ups verschijnen terwijl u surfen op het web.

Hints

  • Firefox zal een melding tonen elke keer dat een pop-up wordt geblokkeerd. Klik op de knop 'Opties' naast de kennisgeving aan pop-ups van een site die u bezoekt weer te geven.