Hoe kan ik een nieuwe printer toevoegen

Een nieuwe printer installeren heeft vele stappen. Je moet het goed worden aangesloten op uw computer voordat u deze kunt instellen en gaan gebruiken. De software die bij uw printer vereenvoudigt vaak het installatieproces. Met deze software en deze stap-voor-stap instructies, kunt u de printer installeren op uw Windows XP-computer en gaan gebruiken.

instructies

Hoe kan ik een nieuwe printer toevoegen

1 Uitpakken en sluit uw nieuwe printer op de computer met behulp van het product instructies.

2 Klik op "Start" op de taakbalk, klik op "control panel" in het menu Start en klik vervolgens op de "printers en andere hardware" link in de categorie ramen uitzicht.

3 Klik op de "add a printer" link, die de wizard Printer toevoegen wordt gestart. Klik op "next" of "enter" om het dialoogvenster printer aansluitkast te bekijken.

4 Selecteer de knop "lokale printer" en de box "automatisch detecteren en installeren van mijn plug & play printer" onder die knop en klik op 'next'. De "selecteer een printerpoort" dialoogvenster verschijnt.

5 Klik op "handmatig installeren printer." Klik op de poort voor uw printer in de "Gebruik de volgende poort" drop-down box en klik op 'next'.

6 De "install printersoftware" dialoogvenster verschijnt. Klik op uw model en de fabrikant.

7 Plaats de printersoftware in het station en klik op de knop "Bladeren", klik vervolgens op het betreffende station in de dossiers van de fabrikant kopie keuzelijst. Klik op 'OK'.

8 Klik op "next" en "de naam van uw printer" dialoogvenster verschijnt. U kunt ervoor kiezen om uw printer hier noemen.

9 "Wilt u uw Windows-programma's deze printer als standaardprinter gebruiken?" zal verschijnen. Selecteer "ja" of "nee", volgens uw voorkeuren.

10 Klik op "next" en de "printerdeling" dialoogvenster verschijnt. Klik op "share" of "niet delen," volgens uw voorkeuren. De "Wilt u een testpagina afdrukken?" dialoogvenster verschijnt volgende. Klik op 'ja'.

11 Klik op "next" en de "Wizard Printer toevoegen" dialoogvenster verschijnt. U kunt de printer te bekijken en druk op "enter" om de installatie te voltooien.

Hints

  • Een testpagina afdrukken zorgt ervoor dat u juist ge├»nstalleerd is uw nieuwe printer.If u een probleem met uw installatie te vinden, verwijdert u de printer en herhaal het proces.