Hoe vindt u gratis informatie over een Arts Degree

Gratis advies en informatie over een arts graad is verkrijgbaar in een verscheidenheid van plaatsen. Volgens het Bureau of Labor Statistics, zijn kunstenaars ingedeeld in vier categorieën; art directors, ambachtelijke vormgevers, beeldend kunstenaars en multimedia-kunstenaars. Ongeacht het type, ze communiceren gedachten, gevoelens en ideeën op verschillende manieren, zoals illustratie, beeldhouwen, schilderen, schrijven of koken.

instructies

1 Ga naar de website buyerzone.com. De site biedt gratis informatie over scholen en universiteiten. Voer uw postcode in en selecteer het programma dat u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van informatie over bijvoorbeeld zijn, "Fine Art" of "Show All" om een ​​lijst van de kunstacademies in uw gebied te krijgen. Klik op "Request Info" naast de naam van de school die u wilt informatie over te krijgen. Op de volgende pagina, vul je naam, adres, e-mailadres, het programma van belang en campus locatie van uw keuze voor meer informatie over de cursus, de school, campus en vergoedingen te vragen.

2 Selecteer een website op buyerzone.com die informatie specifiek over de programma's die u geïnteresseerd bent in als "All Arts Schools" zijn biedt gratis informatie over het interieur programma's, fotografie-programma's, fashion design en grafische vormgeving, terwijl "All Culinary Schools" geeft gratis informatie op graden op basis van culinaire programma's. Wanneer u een koppeling naar een van deze websites op buyerzone.com, selecteer uw interessegebied, kiest een school van uw keuze op de pagina, en klik op "Informatie aanvragen" om meer informatie over het programma, klassen, collegegeld, locatie te krijgen en hulp financiële hulp.

3 Selecteer een website op buyerzone.com van een bepaalde school of universiteit. Deze websites school informatie over hun opleidingen. Voor aanvullende informatie of vragen vindt de contactgegevens voor het programma officier en noemen hem direct.

4 Bezoek de school in persoon. Neem de informatie die u online of in de e-mail naar de opnames afdeling van de school gekregen en vragen met iemand over de kunst programma dat u geïnteresseerd bent om te spreken.